spot_img

Ανακοινώθηκε το επίσημο παιχνίδι F1 2020 (video)

Το video-game της F1 για το 2020 είναι καθοδόν για τη φετινή καλοκαιρινή του κυκλοφορία, με ειδικό περιεχόμενο αφιερωμένο στον Michael Schumacher.

Με την αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει, οι φίλοι της F1 θα μπορούν να απολαύσουν τη χρονιά του 2020 μέσω της κονσόλας που έχουν, ή τον υπολογιστή τους. Η νέα έκδοση από την Codemasters θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου για PS4, XBOX One, PC και Google Stadia.

Το νέο game διαθέτει νέες λειτουργίες και modes τα οποία θα βάλουν τους οπαδούς πιο βαθιά στο τι εστί Formula 1. Για το 2020, θα μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να τεθείς αντιμέτωπος με τις υπόλοιπες 10 σε μια χρονιά όπου ο Lewis Hamilton κυνηγάει το 7ο πρωτάθλημά του.

Επιπλέον, ο παίκτης θα έχει την επιλογή να διαμορφώνει το μέγεθος του “Career Mode”όπως ο ίδιος επιθυμεί. Επιπλέον, η επιλογή “Split Screen”επιστρέφει στη σειρά, όπου μπορούν δύο άτομα να παίξουν την ίδια στιγμή από το σπίτι. Διάφορες άλλες λειτουργίες και σενάρια όπου θα θέσουν το παίκτη σε τακτικές και προκλήσεις όπου θα του δώσουν την πραγματική εμπειρία της F1.

Η Special Edition έκδοση περιλαμβάνει υλικό αφιερωμένο στον Michael Schumacher, όπου θα μπορείς να οδηγήσεις σαν τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε 4 από τα πιο εικονικά του μονοθέσια. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles