spot_img

Ανανεώνει με Toyota o Ogier για το 2021

Ο Sebastien Ogier αναμένεται να συνεχίσει στο WRC μετά και την φετινή χρονιά, παρά τις περσινές δηλώσεις του πως θα σταματήσει.

Ο Γάλλος πολυπρωταθλητής, πριν υπογράψει με το ιαπωνικό εργοστάσιο, είχε αποκαλύψει πως το 2020 θα είναι η τελευταία του χρονιά στο WRC. Όμως, η κατάσταση με την πανδημία του Covid-19, φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδια του Ogier. Ο Γάλλος θα παραμείνει και το 2021 στο Πρωτάθλημα, πριν αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην άκρως επιτυχημένη καριέρα του.

Η εξέλιξη αυτή, φέρνει την Toyota με ένα πολύ δυνατό line-up και την επόμενη σεζόν, στην οποία θα διεκδικήσει τα δύο πρωταθλήματα απέναντι στην Hyundai. Τα συμβόλαια τόσο των Elfyn Evans και Kalle Rovanpera αναμένεται να ανανεωθούν, με τις ανακοινώσεις όλων των οδηγών να έρχονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η φετινή σεζόν του WRC σταμάτησε απότομα μετά την έξαρση του ιού, και μόλις τρεις αγώνες είχαν πραγματοποιηθεί έως εκείνο το σημείο. Στην βαθμολογία, ο Ogier προηγείται έναντι του Evans κατά 8 βαθμούς κάνοντας το 1-2 για το TMG. Ο Thierry Neuville βρίσκεται στην 3η θέση, 20 βαθμούς μακριά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το WRC θα επανέλθει στη δράση τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με το Rally Εσθονίας, στις 4-6 του μήνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles