spot_img

Ferrari: Δεν θα μπορούμε να μαχόμαστε για βάθρα

Ο Charles Leclerc αποκάλυψε πως η SF1000-H δεν θα φέρει τους οδηγούς της Ferrari σε θέση να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Οι δύο πρώτοι αγώνες στο 2020 για την Ferrari ήταν σε γενικές γραμμές πολύ κακοί, με καλύτερο αποτέλεσμα να είναι η 2η θέση του Leclerc στο GP Αυστρίας, ενώ στον δεύτερο, από δικό του λάθος τέθηκαν και τα δύο μονοθέσια εκτός αγώνα. Τώρα το σκηνικό μεταφέρεται στην Ουγγαρία και την πίστα όπου η Ferrari θα φέρει ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις για να βελτιώσει την απόδοση του μονοθεσίου της.

Στο πλαίσιο του GP Ουγγαρίας, ο Leclerc φάνηκε αρκετά απαισιόδοξος για την θέση της Ferrari και δεν περιμένει να αλλάξει άμεσα η απόδοση της ομάδας.

Για να είμαστε ρεαλιστές, υστερούμε πολύ σε απόδοση. Δεν μπορώ να θεωρώ τους εαυτούς μας πως θα μαχόμαστε για βάθρα προς το παρόν, αλλά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και προσπαθούμε να το αλλάξουμε. Το 2019 δυσκολευτήκαμε στο Hungaroring. Φέτος όμως έχουμε ένα διαφορετικό μονοθέσιο. Ελπίζω πως οι αλλαγές που κάναμε θα βοηθήσουν στην ισορροπία, αλλά αμφιβάλλω πως θα δούμε μια διαφορετική εικόνα από τους άλλους αγώνες. Οπότε αναμένω να υπάρχει η ίδια κατάσταση με τα προηγούμενα τριήμερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στους δύο πρώτους αγώνες στο Red Bull Ring, τόσο σε στεγνές αλλά και βρόχινες συνθήκες η Ferrari δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, έχοντας δει μόλις ένα μονοθέσιο της να περνάει στο Q3 προς το παρόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles