spot_img

Ανανέωσε ο Sergio Perez με τη Red Bull

Ο Sergio Perez θα οδηγεί για τη Red Bull Racing και το 2022, με τη συμφωνία τους να επισημοποιείται από την αυστριακή ομάδα στο πλαίσιο του GP Βελγίου

Ο Μεξικανός οδηγός ήρθε στην ομάδα τη φετινή σεζόν με αρχική συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους, με τη Red Bull Racing να κινείται εκτός της στρατηγικής που εφάρμοζε χρόνια, όταν και επέλεγε κάποιον από τους  νεαρούς της οδηγούς, έναντι ενός έμπειρου. Ο Perez αρχικά δεν είχε πολύ σταθερή απόδοση, του πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, δεν άργησε όμως να σημειώνει επιτυχίες, με κορυφαία αυτών τη νίκη του στο συναρπαστικό GP Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε επίσης: Οι Bottas και Russell δεν είχαν κάποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον τους

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Perez εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Red Bull Racing.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως η Red Bull Racing στη νέα εποχή της Formula 1. Όλοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν με τους νέους κανονισμούς και ο μόνος στόχος μου είναι να φτάσω στην κορυφή με τη Red Bull. Έχουμε πολλά ακόμα να κατακτήσουμε και ελπίζω να ολοκληρώσουμε δυνατά τη σεζόν, ώστε να συνεχίσουμε στο ίδιο μομέντουμ το 2022.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Ευχαριστημένος φαίνεται πως είναι και ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, με αυτή την κίνηση, δηλώνοντας πως το «κλειδί» στην ανανέωση του Perez είναι η εμπειρία του, που θα τους φανεί χρήσιμη στη συνέχεια.

Ο Checo είναι μέλος της ομάδας που εμπνέει σεβασμό και η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την απόδοσή του στους αγώνες, θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Έχουμε εντυπωσιαστεί έως τώρα με την απόδοσή του και έχει αποδείξει τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο μονοθέσιο. Την επόμενη χρονιά θα μεταβούμε σε μια νέα εποχή για τη Formula 1 και ο Τσέκο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αλλαγή αυτή και στην μεγιστοποίηση της απόδοσης της RB18.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μετά από 11 αγώνες, ο Sergio Perez βρίσκεται στην 5η του πρωταθλήματος οδηγών με 104 πόντους, μόλις 4 πίσω από τον Valtteri Bottas με Mercedes.

Δείτε το GP Αυστρίας για το πρωτάθλημα F3 του iFL.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles