spot_img

Αναβαθμίσεις σε όλο το μονοθέσιο ετοιμάζει η Red Bull

Η έναρξη της σεζόν της F1 για το 2020 είναι ολοένα και πιο κοντά, με την Red Bull να ετοιμάζει την δική της επίθεση, με στόχο μόνο τη νίκη.

Η ομάδα του Milton Keynes είχε τη καλύτερη σεζόν της το 2019 στην υβριδική εποχή της Formula 1, δείχνοντας πως μπορεί μετά από αρκετά χρόνια έχοντας τις σωστές βάσεις να μπει στο παιχνίδι του Τίτλου. Το εργοστασιακό της στάτους, τη φέρνει σε θέση να έχει μια άρτια συνεργασία με την Honda, η οποία έχει κάνει άλματα στην εξέλιξη της κινητήριας μονάδας της, έχοντας φυσική ξοδέψει υπέρογκα ποσά για να φτάσει εκεί.

Οι χειμερινές δοκιμές του 2020 έδειξαν πως η RB16-Honda φέρνει την Red Bull για πρώτη φορά στη 2η θέση δυναμικότητας, ενώ πολλοί χρήζουν ήδη τον Max Verstappen ως διεκδικητή του Πρωταθλήματος. Η καθυστέρηση έναρξης του φετινού Πρωταθλήματος, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να εργαστεί σε ένα τεράστιο πακέτο αναβαθμίσεων.

Όπως δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Pierre Wache, στην Αυστρία η ομάδα θα φέρει τις αναβαθμίσεις που ήταν προγραμματισμένες να έρθουν στο GP του Βιετνάμ και στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην Ολλανδία, ο οποίος ακυρώθηκε. Τώρα επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, δηλώνει πως η ομάδα εργάστηκε πολύ σκληρά για να φέρει όλες τις δυνατές αναβαθμίσεις, μαζί με το πακέτο που θα ήταν έτοιμο για το GP Καναδά.

Όλα τα μέρη του μονοθεσίου έχουν περάσει από φοβερά μεγάλο αριθμό εργασίας και εξέλιξης και πραγματικά ήταν ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο ώστε να προλάβουμε να περάσουμε σε παραγωγή τις αναβαθμίσεις από την ώρα που άνοιξε το εργοστάσιο στις αρχές Ιουνίου. Όλες οι αναβαθμίσεις που ήταν προγραμματισμένες πριν κλείσουν τα εργοστάσια, μαζί με όλα όσα έχουμε μάθει από το μονοθέσιο το τελευταίο διάστημα, έχουν μεταφερθεί και εγκατασταθεί στο μονοθέσιο. Οπότε έχει αναβαθμιστεί σε όλο το μήκος του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι αναβαθμίσεις της Red Bull θα ολοκληρωθούν στην Αυστρία με τη νέα και αναβαθμισμένη κινητήρια μονάδα της Honda, με στόχο να παλέψει για το φετινό πρωτάθλημα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles