spot_img

Με παρουσία θεατών οι 24H του Le Mans για το 2020

Η ACO αποκάλυψε τα πλάνα της ώστε ο φετινός αγώνας στο Le Mans τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να πραγματοποιηθεί με οπαδούς, σε μειωμένο αριθμό.

Τα μέλη της ACO, μαζί με τους υπάρχοντες κατόχους εισιτηρίου, θα μπορέσουν να παραβρεθούν στη πίστα της La Sarthe, ενώ η οποιαδήποτε πώληση έχει τεθεί πλέον σε αναστολή. Ο μεγάλος αγώνας αντοχής ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 13-14 Ιουνίου, όμως η πανδημία του Covid-19 σταμάτησε την οποιαδήποτε διεξαγωγή αγώνα. Από τη μεριά της, η ACO μαζί με το WEC πραγματοποίησαν το πρώτο Virtual Le Mans 24H, όπου προσέλκυσε σε όλες τις πλατφόρμες προβολής, με πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές.

Οι 24 ώρες του Le Mans τώρα θα πραγματοποιηθούν στις 19-20 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ACO, όσοι αγόρασαν το εισιτήριο τους μέχρι τις 29 Ιουνίου θα μπορούν να ταξιδέψουν στην γαλλική πόλη. Φυσικά, έγκριση θα πρέπει να δώσει η τοπική αυτοδιοίκηση ανάλογα με τα μέτρα τα οποία θα πάρει και η κυβέρνηση της Γαλλίας, καθώς η κατάσταση με τον Covid-19 αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται να παραβρεθούν στην πίστα έως και 50.000 θεατές, τηρώντας πάντα όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles