spot_img

Η Mercedes αποκάλυψε νέο χρωματισμό στη φετινή W11

Σε μια απρόσμενη κίνηση, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν, η Mercedes F1 αποκάλυψε νέα χρώματα στην W11, στέλνοντας ένα μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι Πρωταθλητές θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν δίχως τα παραδοσιακά τους χρώματα, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα άκρως σημαντικό μήνυμα να ακουστεί στον κόσμο. Σύμφωνα με την ομάδα, αυτό είναι ένα «σύνθημα αφοσίωσης στη καταπολέμηση του ρατσισμού και των διακρίσεων σε όλες τους τις μορφές».

Ο Lewis Hamilton το τελευταίο διάστημα είναι ένας ένθερμος υποστηρικτής της μάχης κατά του ρατσισμού, δρώντας μέσω των social media υπέρ των κινητοποιήσεων και των διαμαρτυριών που συμβαίνουν στον κόσμο το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα πως στη καριέρα του στους αγώνες από μικρό παιδί είχε ζήσει ρατσιστικές συμπεριφορές, οι οποίες τον έφτασαν σε σημείο να μάθει πολεμική τέχνη για να προστατέψει τον εαυτό του. Σε δηλώσεις του τώρα, ευχαριστεί την Mercedes για την αλλαγή στον χρωματισμό αυτό, με στόχο να περάσει το μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Είναι πολύ σημαντικό να αρπάξουμε την ευκαιρία και να μπορέσουμε να μορφωθούμε σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο, όταν πρέπει να διασφαλίσουμε την ισότητα. Έχω προσωπικά νιώσει εγώ τον ρατσισμό που έχω δεχθεί, όπως και η οικογένεια και οι φίλοι μου και μιλάω από την καρδιά μου όταν λέω πως θέλω να αλλάξει η κατάσταση. Όταν μίλησα με τον Toto για το τι μπορούμε να καταφέρουμε ως ομάδα, τόνισα πως ήταν σημαντικό να είμαστε ενωμένοι. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Toto και την ομάδα που άκουσαν, μιλήσαμε και κατάλαβαν τις εμπειρίες μου και το πάθος μου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε την κίνηση αυτή, πως μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιωθούμε ως ομάδα. Θέλουμε να αφήσουμε μια κληρονομιά, όπου θα στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το μονοθέσιο θα φέρει το μήνυμα «End Racism» πάνω στο Halo, ενώ οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas θα τροποποιήσουν το χρώμα στα κράνη τους στα πλαίσια του κινήματος αυτού.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles