spot_img

Αναβολή στην απόφαση της FIA για το συμβάν Verstappen-Hamilton

Η FIA δεν πήρε απόφαση για το περιστατικό του 48ου γύρου του GP Βραζιλίας, κάνοντας γνωστό πως θα δημοσιεύσει την απόφαση της την Παρασκευή το πρωί.

Μετά από αρκετές ώρες, η FIA ανέβαλε εκ νέου την απόφασή της σχετικά με το περιστατικό ανάμεσα στον Max Verstappen και τον Lewis Hamilton στον 48ο γύρο του GP Βραζιλίας. Οι αγωνοδίκες του κυριακάτικου αγώνα περιμένουν να δουν επιπλέον στοιχεία από τη μεριά της Mercedes, ώστε να πάρουν απόφαση για το αν θα εξετάσουν από την αρχή το συμβάν.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι μας εντυπωσίασαν και ποιοι όχι στο GP Βραζιλίας

Το νέο στοιχείο που προέκυψε μετά τη διεξαγωγή του GP Βραζιλίας ήταν το onboard πλάνο του Max Verstappen από το εμπρός μέρος της RB16B. Στο σχετικό video, φάνηκαν οι κινήσεις του τιμονιού από τον Ολλανδό οδηγό, καθώς προσπαθούσε να υπερασπιστεί τη θέση του. Με βάση τους κανονισμούς της FIA, “εάν προκύψουν σημαντικά και νέα στοιχεία, τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα”, υπάρχει περίπτωση ν’ αλλάξει η αρχική απόφαση των αγωνοδικών για ένα περιστατικό. Η Mercedes, την ίδια μέρα, κατέθεσε αίτημα για επανεξέταση του συμβάντος από τη μεριά της FIA, με τους αγωνοδίκες να ορίζουν την Πέμπτη ως ημέρα εξέτασης.

Ακούστε την εκπομπή “Slisptream” με την ανάλυση του GP Βραζιλίας

Η ακρόαση ξεκίνησε στις 4μμ και κράτησε παραπάνω από 4 ώρες. Μετά το πέρας της διαδικασίας, άνθρωπος της FIA είπε:

Μετά τη σημερινή ακρόαση με τους εκπροσώπους της Mercedes και της Red Bull, οι αγωνοδίκες εξετάζουν το ζήτημα και θα δημοσιεύσουν την απόφαση αύριο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών για το GP Κατάρ είναι προγραμματισμένη για τις 12:30 ώρα Ελλάδος. Μένει να δούμε πότε θα βγει η οριστική απόφαση για το συμβάν στον 48ο γύρο του προηγούμενου αγώνα.

Δείτε τις 3Η Kyalami για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Αντοχής της Asxeto Corsa.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles