spot_img

Ανοικτός στην αντικατάσταση του Marquez ο Dovizioso

Ο Andrea Dovizioso αποκάλυψε πως δεν θα κάνει τα πάντα να επιστρέψει στο MotoGP, ενώ δεν θα έλεγε όχι στο να πάρει τη θέση του Marquez.

Η αβεβαιότητα στο πρόσωπο του Ισπανού 8-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή για την έναρξη της σεζόν είναι έντονη. Ο τραυματισμός του στον εναρκτήριο αγώνα του 2020 τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης και κινδυνεύει να χάσει ένα μέρος του 2021. Η Honda από την μεριά της, δεν θέλει να δώσει περισσότερες πληροφορίες, όμως σίγουρα «καίγεται» να μάθει το τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Σε έναν μήνα από τώρα θα έχουμε χειμερινές δοκιμές στο Κατάρ, πριν ξεκινήσει επίσημα το 2021. Η συμμετοχή του Marquez είναι άγνωστη, όπως και το αν θα τον αντικαταστήσει κάποιος. Προβάδισμα για το ενδεχόμενο αυτό έχει ο Dovizioso, o οποίος δεν βρίσκεται στο grid φέτος.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Ο Ιταλός αποχώρησε από την Ducati με όχι και τις πιο φιλικές σχέσεις και τώρα ανοίγεται για τα σχέδιά του.

Είμαι ανοιχτός σε μια τέτοια πρόταση, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω πάση θυσία στο Πρωτάθλημα. Με ενδιαφέρουν συγκεκριμένα projects μόνο. Επομένως, αν πραγματικά υπάρξει μια ευκαιρία να επιστρέψω φέτος ή του χρόνου στο MotoGP, θα είμαι ο πρώτος που θα το πω. Εξαρτάται από το τι θα προτείνουν στην Honda, αν το κάνουν. Δεν είναι εύκολη απόφαση. Πρέπει να υπάρχει ένα project, μια κοινή επιθυμία. Έχω μάθει να κάνω τα πράγματα με το σωστό τρόπο. Οπότε, αν υπάρχει η διάθεση θα το συζητήσουμε. Όπως είπα δεν με ενδιαφέρει απλά και μόνο να έρθω στο MotoGP.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Dovizioso έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP με την Honda, ενώ κατέκτησε την πρώτη του νίκη με το HRC το 2009. Τώρα ο Dovizioso, 12 χρόνια μετά, είναι σε μια θέση που μπορεί να επιστρέψει στην Honda και να πάρει τη θέση του Marc Marquez.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles