spot_img

Ανυπομονεί για τη συνέχεια της μάχης με την Ferrari ο Hamilton

O Lewis Hamilton είναι περίεργος να δει στους επόμενους αγώνες πως θα κυμανθεί η διαφορά μεταξύ της Mercedes και της Ferrari στη πίστα.

Οι δύο πρώτοι αγώνες έχουν ολοκληρωθεί για το 2017, με τον Lewis Hamilton να μετρά δύο pole position και μία νίκη. Ωστόσο, μπορεί σε πραγματική ταχύτητα Mercedes και Ferrari να έχουν μικρή διαφορά, η W08 φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes λέει, πως η ομάδα του έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες, παρά τη κατά καιρούς δύσκολη χειμερινή περίοδο.

«Ήρθαμε σε μια πιο κρύα πίστα και πήραμε τη γνώση που είχαμε από τον προηγούμενο αγώνα και την εφαρμόσαμε. Η Ferrari έγινε πιο γρήγορη και η διαφορά είναι ακόμα πιο μικρή. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη διαφορές θα υπάρχουν στους επόμενους αγώνες με τις θερμοκρασίες, τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της κάθε πίστας, με αργές στροφές, γρήγορες στροφές. Το μονοθέσιο μας είναι 15 εκατοστά μακρύτερο από το δικό τους. Πως θα λειτουργήσει αυτό στο Mονακό; Το να στρίβεις το μονοθέσιο σε αυτές τις στροφές δεν ακούγεται τόσο διαφορετικό, όμως το αισθάνεσαι πολύ. Οπότε, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι αγώνες».   

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles