spot_img

Απογοητευμένοι στην Ferrari από το αποτέλεσμα της Πορτογαλίας

Το δίδυμο της Ferrari, Charles Leclerc και Carlos Sainz, μίλησαν για την έκβαση του GP Πορτογαλίας το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Ο αγώνας της Κυριακής δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το Ιταλικό εργοστάσιο. Αν και το τριήμερο ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο για τους δυο οδηγούς, οι δυσκολίες εντός πίστας ήταν εμφανές.

Διαβάστε επίσης: Hamilton: «Το λάθος του Verstappen μου έδωσε την τέλεια ευκαιρία»

Ο Μονεγάσκος οδηγός δεν δίστασε να υπογραμμίσει την χαμηλή δυναμική κυρίως στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με την 6η θέση και γενικά η απόδοσή μου αυτό το αγωνιστικό τριήμερο δεν ήταν σε καλό επίπεδο. Αναφορικά με τον αγώνα τα πήγα σχετικά καλά. Έκανα ένα καλό πρώτο stint, αλλά στην συνέχεια τόσο εγώ όσο και ο Carlos δυσκολευτήκαμε αρκετά με την μεσαία γόμα περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να ελέγξουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει στην 5η θέση από εκεί και μετά δεν ήταν εύκολο να πετύχουμε κάτι περισσότερο.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Ο teammate του, Carlos Sianz, δεν κατάφερε να τερματίσει εντός βαθμολογικής δεκάδας παρά το γεγονός ότι εκκίνησε από την 5η θέση.

Μετά το pit stop δυσκολευτήκαμε πολύ. Προς το τέλος, με την μαλακή γόμα ένιωθα πως αποδίδω καλύτερα πίσω από το Lando. Προσπαθήσαμε το undercut αλλάζοντας νωρίς σε μεσαία γόμα αλλά δεν πέτυχε. Είμαι κάπως απογοητευμένος, γιατί πιστεύω θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, τόνισε πως το αποτέλεσμα του αγώνα της Πορτογαλίας δεν δικαίωσε την εικόνα της Ferrari στις κατατακτήριες του Σαββάτου. Τα περιθώρια στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών θα στενεύουν ολοένα και περισσότερο κατά την διάρκεια της σεζόν και κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ιταλική ομάδα έχει μόλις λίγες μέρες στην διάθεσή της να προετοιμαστεί για την απαιτητική πίστα της Catalunya. Σύμφωνα με τον Binotto, είναι σημαντικό να επικεντρωθούν και στην παραμικρή λεπτομέρεια και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την δυναμική του μονοθεσίου.

Μην χάσετε την Τρίτη τη ζωντανή εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles