spot_img

Απογοητευμένος αλλά στο παιχνίδι του τίτλου ο Dovizioso

Ο Andrea Dovizioso ήταν απογοητευμένος μετά τον αγώνα της Στυρίας, καθώς δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο 2020, όμως είναι μια ανάσα από τον Fabio Quartararo.

Ο Ιταλός έκανε μια μέτρια για τον ίδιο εμφάνιση σε μία πίστα όπου την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε, ενώ διεκδίκησε τη νίκη τα τελευταία χρόνια. Η θέση εκκίνησης του δεν τον βοήθησε, καθώς ήθελε αρκετά προσπεράσματα, τα οποία δεν τα πραγματοποίησε.

Ο ίδιος ο Dovizioso αποδίδει την απόδοση του στα ελαστικά την οποία δεν καταλαβαίνει και απευθύνθηκε στην Michelin για εξηγήσεις.

Είχα δοκιμάσει πολλές φορές το μεσαίο πίσω ελαστικό και όλα ήταν καλά. Στον πρώτο Αγώνα όμως δεν δούλευε και η κατάσταση χειροτέρευε. Από την Michelin είπαν πως θα το αναλύσουν. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αλλά είμαι βέβαιος ότι κάτι ήταν λάθος. Με την επανεκκίνηση και το μαλακό ελαστικό που έβαλα, τα πράγματα ήταν κανονικά. Όμως ξεκινώντας από την τρίτη σειρά δεν μπορούσα να προσπεράσω. Στο Red Bull Ring έχεις μια γραμμή για τα φρένα κι όταν έχεις μπροστά σου άλλους δεν είναι εύκολο να φρενάρεις εκεί που θες. Έτσι έχασα το δυνατό μου σημείο, ενώ δεν ήμουν καλός και στην επιτάχυνση.

Το νέο αυτό ελαστικό δημιουργεί προβλήματα σε όλους. Το λέγαμε από το χειμώνα και τώρα το λένε και οι άλλοι. Άρα σημαίνει ότι κάτι είχαμε δει τότε. Το έχουμε πει στην Michelin και δουλεύει πάνω σε αυτό. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, όμως δεν έχουν την κατάσταση υπό έλεγχο. Κι εμείς είμαστε στην αβεβαιότητα. Νομίζεις ότι έχεις καλό ρυθμό και τελικά είσαι 11ος. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στη συνέχεια μίλησε για το Πρωτάθλημα, καθώς παραμένει στην 2η θέση και είναι πλέον μία ανάσα πίσω από τον Quartararo, δείχνοντας την πραγματικότητα για τη φετινή μάχη.

Η βαθμολογία δείχνει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί φέτος έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Τα τελευταία χρόνια πάντα ήμουν σταθερός. Φέτος όχι και αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχω τις απαντήσεις. Δεν υπάρχει εξήγηση, όλα είναι υποθετικά και αυτό είναι που με ενοχλεί. Είναι κάτι που μας αποσυντονίζει εμένα και την ομάδα μου. Όταν είσαι αργός, εντοπίζεις το πρόβλημα, δουλεύεις πάνω του και βελτιώνεσαι. Στον αγώνα της Στυρίας όμως έφτασα πιστεύοντας ότι είμαι γρήγορος. Η θέση μου στη βαθμολογία είναι εξαιρετική, όμως δεν ξέρεις που και πότε θα είσαι δυνατός.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles