spot_img

Επιστρέφει η Τουρκία στην F1, μέσα Δεκέμβρη το φινάλε

Η F1 ανακοίνωσε το τελικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2020, το οποίο θα αποτελείται από συνολικά 17 αγώνες.

Οι πληροφορίες του Automotonews.gr επιβεβαιώθηκαν, καθώς η F1 αποκάλυψε τους τέσσερις τελευταίους σταθμούς για το 2020, με το φινάλε της σεζόν να είναι στις 13 Δεκεμβρίου. Όπως είχαμε αποκαλύψει νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι στην εκπομπή “Slipstream”, η επιστροφή του Istanbul Park ήταν στα χαρτιά, με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει σε εκείνο το σημείο.

Σήμερα, ανακοινώθηκε και επίσημα το GP Τουρκίας για πρώτη φορά από το 2011 και θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου. Το κλίμα της περιοχής την εποχή εκείνη το καθιστά ιδανικό σημείο για να μπορέσει να διοργανωθεί αγώνας. Η διάσημη στροφή 8 θα δει τα θηρία του 2020 να περνάνε με τέρμα γκάζι σύμφωνα με τους οδηγούς.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Δύο εβδομάδες αργότερα, θα ακολουθήσει το GP του Μπαχρέιν. Στη πίστα του Sakhir θα δούμε δύο διαδοχικούς αγώνες, όμως άγνωστο παραμένει το αν θα δούμε διαφορετική χάραξη την δεύτερη εβδομάδα. Αυτός θα είναι ο πρώτος νυκτερινός αγώνας στο 2020. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η F1 ενδέχεται να ολοκληρώσει τη σεζόν με τρεις αγώνες υπό το φως των προβολέων. Και αυτό γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα του δεύτερου αγώνα.

Η αυλαία θα πέσει όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Άμπου Ντάμπι, με την πίστα της Yas Marina να φιλοξενεί για ακόμα μια φορά αγώνα της F1. Το 2020 θα δει τη σεζόν να κλείνει στις 13 Δεκεμβρίου, λίγο πριν το τέλος του έτους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η φετινή σεζόν θα αποτελείται από 17 αγώνες και θα αποτελέσει το μικρότερο Πρωτάθλημα σε αριθμό αγώνων από το 2003. Συνολικά, πέντε σιρκουί που δεν ήταν στο αρχικό πρόγραμμα του 2020 θα κάνουν την εμφάνισή τους, με το Nurburgring, την Imola και το Istanbul Park να επιστρέφουν, ενώ το Mugello και το Portimao θα τα δούμε για πρώτη φορά στην F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles