spot_img

Απογοητευμένος ο Hamilton αλλά δεν το βάζει κάτω

Ο Lewis Hamilton ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά τον αγώνα στην πίστα της Jeddah και πιστεύει πως η ομάδα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να φέρει βελτιώσεις και να ανταγωνιστεί τις Red Bull και Ferrari στην κορυφή.

Το GP Σαουδικής Αραβίας ήταν ένα από τα πιο απογοητευτικά αγωνιστικά τριήμερα των τελευταίων ετών για τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ήδη από τις ελεύθερες δοκιμές έδειχνε να δυσκολεύεται αρκετά με το στήσιμο της W13. Στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου δεν κατάφερε καν να περάσει στο Q2 και ήταν σχεδόν 2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον χρόνο της pole position του Sergio Perez.  

Διαβάστε επίσης: Verstappen – «Το 2022 ξεκινάει τώρα!»

Ο Βρετανός μιλώντας με τους μηχανικούς του μετά τις κατατακτήριες τόνισε πως κάτι πήγε πολύ λάθος. Υπήρχε μάλιστα και το ενδεχόμενο να εκκινήσει από το pit lane, ώστε να κάνουν τις αναγκαίες αλλαγές στο μονοθέσιο. Αποφάσισαν όμως να μην πάρουν μεγαλύτερο ρίσκο με τον Hamilton να εκκινεί από την 15η θέση. 

Αυτή τη στιγμή δεν παλεύουμε καν για την κορυφή, είμαστε πολύ πίσω και έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά μας. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό αλλά ο αγώνας πήγε σχετικά καλά ειδικά με την σκληρή γόμα. Προσπάθησα να μείνω κοντά στον George και είχα καλό ρυθμό παρά την φθορά στα ελαστικά. Δεν ξέρω τι επηρέασε περισσότερο, η στρατηγική των pits ή το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, πάντως χάσαμε πολλές θέσεις. 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Ο Hamilton ξεκίνησε τον αγώνα με την σκληρή γόμα. Μετά το δεύτερο αυτοκίνητο ασφαλείας περίπου στην μέση του αγώνα  βρέθηκε στην 6η θέση, όταν οι προπορευόμενοι του μπήκαν στα pits. Λίγο αργότερα κατά την διπλή εγκατάλειψη και υπό καθεστώς εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας έχασε την ευκαιρία να μπει για αλλαγή ελαστικών με αποτέλεσμα να πέσει πίσω στη 12η θέση και ολοκλήρωσε τον αγώνα στη 10η

Πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα την ταχύτητα μας και χρειαζόμαστε περισσότερη ισορροπία. Μπορεί να χρειαστούν πολλές αλλαγές γιατί δεν ξέρουμε πόσο περισσότερο αντίσταση αέρα έχουμε σε σύγκριση με τα άλλα μονοθέσια. Το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε αρκετή κάθετη δύναμη. Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Φυσικά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, είναι το μόνο που μας μένει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Formula 1 θα ταξιδέψει στην Αυστραλία στις 8 με 10 Απριλίου, πριν συνεχίσει την περιοδεία της στην Ευρώπη. 

Δείτε το GP Ίμολα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles