spot_img

Απών ο Vettel στη Jeddah, Hulkenberg ξανά στο τιμόνι

Ο Sebastian Vettel θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα λόγω Covid-19, με τον Nico Hulkenberg να παίρνει και πάλι τη θέση του.

Το 2022 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Aston Martin. Η απόδοση της ομάδας στον εναρκτήριο αγώνα στο Μπαχρέιν δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική, με κανένα μονοθέσιό της να μην τερματίζει εντός βαθμός. Επιπλέον, είδε τον σούπερ σταρ οδηγό της, Sebastian Vettel, να νοσεί από τον Covid-19 και να χάνει τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: GP Μπαχρέιν – Ποιοι μας εντυπωσίασαν και ποιοι όχι;

Στη θέση του αγωνίστηκε ο Sebastian Vettel, ο οποίος παρά την έλλειψη χρόνου στο μονοθέσιο, κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα και να έχει μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Στις κατατακτήριες δοκιμές κατετάγη μπροστά από τον Lance Stroll, όμως στον αγώνα τερμάτισε στη 17η θέση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Η συμμετοχή του Γερμανού ήταν αμφίβολη για το GP Σαουδικής Αραβίας, που ξεκινά σήμερα με τις ελεύθερες δοκιμές στις 16:00 και 19:00 ώρα Ελλάδος. Η βρετανική ομάδα περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του Vettel, όμως ανακοίνωσε πως ο Hulkenberg θα συνεχίσει με την ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Ο Nico Hulkenberg θα αγωνιστεί στις ελεύθερες δοκιμές, στις κατατακτήριες και στον αγώνα δίπλα στον Lance Stroll. Παρά τους λίγους γύρους εξοικείωσης στην AMR22, ο Nico πήγε πολύ καλά στο Μπαχρέιν και είμαστε σίγουροι πως θα κάνει το ίδιο και στην Jeddah. Αναμένουμε πως ο Sebastian θα είναι υγιής ώστε να αγωνιστεί στην Αυστραλία.


Το GP Μπαχρέιν ήταν ο πρώτος αγώνας του Hulkenberg από το GP Άιφελ του 2020. Στην πίστα του Σακχίρ είχε αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια και στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να δυσκολευτεί περισσότερο. Τα προβλήματα της AMR22 είναι έντονα, με το porpoising σύμφωνα με την ίδια την ομάδα να επηρεάζει την ταχύτητα του μονοθεσίου κατά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο.

Δείτε το GP Ίμολα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G. 

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles