spot_img

Αυτές είναι οι 10 ομάδες του Formula G (vid)

Λίγες ώρες απέμειναν για τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος Formula G της F1aXion και ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις 10 ομάδες που πήραν το χρυσό εισιτήριο συμμετοχής.

Το Formula G ανοίγει τις πύλες του και ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου. Έπειτα από μία πολύ έντονη διαδικασία Time Trial, οι 10 καλύτερες ομάδες που δημιουργήθηκαν από το μηδέν, πήραν την πρόκριση και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την πρώτη σεζόν του θεσμού.

Το νέο ελληνικό sim racing πρωτάθλημα στο F1 2021 πρόκειται για το πιο πρωτοποριακό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, καθώς επίσημες ομάδες eSports δήλωσαν ενδιαφέρον, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία της διοργάνωσης. Ομάδες που ξεκίνησαν από το μηδέν δημιούργησαν ρόλους, πέρασαν από το Time Trial, έβαψαν τα μονοθέσιά τους και είναι έτοιμες για το μεγάλο μαραθώνιο του Formula G. To πρωτάθλημα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που επιτρέπει επίσημες ομάδες eSports, προσφέρει αγώνες διάρκειας 100% και παράλληλα οι ομάδες ζουν την πραγματική εμπειρία του sim racing.

To πρωτάθλημα θα μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση από το επίσημο κανάλι της F1aXion στο Youtube. Μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο για τη ζωντανή μετάδοση του πρώτου αγώνα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου εδώ ή στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Automotonews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του πρωταθλήματος Formula G της F1aXion. Παράλληλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μία εκ των δέκα ομάδων στο θεσμό, με τους Αλέξανδρο Καλαθαρά και Γιώργο Μαχαίρα σε ρόλο οδηγών. Στη διοίκηση της ομάδας είναι ο Στάθης Κοκκορόγιαννης και αναπληρωματικός οδηγός είναι ο Ανδρέας Κόσκορης.

Δείτε την παρουσίαση των 10 ομάδων του Formula G στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Formula G, όπως προκρίθηκαν από τη διαδικασία Time Trial.

1) Karafoulidis Racing

2) APOEL FC eSports

3) Aris eSports

4) Automotonews Racing

5) Apollon eSports

6) GFO eSports

7) Velocheetah

8) Utopia Racing

9) Arta Racing Team

10) Greek Freaks

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles