spot_img

Αυτό είναι το grid του Grand Prix Μεξικού

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το grid για το αποψινό Grand Prix Μεξικού της Formula 1 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Autodromo Hermanos Rodriguez.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Μεξικού. Ο δέκατος ένατος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής μας προσέφεραν μια ασυνήθιστη σειρά εκκίνησης. Όλα είναι ανοικτά πλέον για τη μάχη στην Πόλη του Μεξικού διάρκειας 71 γύρων.

Ο Charles Leclerc εκκινεί από θέση ισχύος έπειτα από την 22η pole position της καριέρας του και δεύτερη συνεχόμενη. Δίπλα του θα έχει τον teammate του, Carlos Sainz και η συνεργασία των δύο στην εκκίνηση θα αποδειχθεί καθοριστική. Η απόσταση μέχρι τη στροφή 1 είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να έχουμε ανακατατάξεις και απρόοπτα.

Ο Max Verstappen της Red Bull Racing θέλει να χαλάσει το πάρτι των Ferrari, ενώ ο οδηγός που θέλει να ξεχωρίσει είναι ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός εκκινεί από την 4η θέση και δεν αποκλείεται να κυνηγήσει το προσπέρασμα στον πρώτο γύρο.

Ο Sergio Perez είναι μόλις 5ος και η πίεση να αποδώσει μπροστά στους συμπατριώτες του είναι μεγάλη. Σίγουρα το γεγονός πως έχασε από τον Ρικάρντο στις κατατακτήριες δεν τον βοηθάει. Δίπλα του στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητήτς της Formula 1, Lewis Hamilton.

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix ΗΠΑ. 

Ακολουθούν οι Oscar Piastri με McLaren και George Russell της Mercedes και αμφότεροι θα επιδιώξουν τερματισμό στην πρώτη 5άδα. Στην πέμπτη σειρά της εκκίνησης θα είναι οι οδηγοί της Alfa Romeo, Valtteri Bottas και Guanyu Zhou. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα κάνει η Aston Martin, καθώς δεν είχε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μονοθέσιό της στο Q3, ενώ ο Lando Norris εκκινεί από τη 18η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles