spot_img

Αυτό είναι το μονοθέσιο και τα χρώματα της V-CARB

H V-CARB αποκάλυψε το μονοθέσιο με το οποίο θα πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 και εξέπληξε με το χρωματισμό της.

Πρεμιέρα σε εκδήλωση σε Λας Βέγκας, με την ευκαιρία του προσεχούς Super Bowl, έκανε το μονοθέσιο της Visa Cash App RB F1 Team για το 2024. Πρόκειται για την μέχρι πέρυσι AlphaTauri η οποία μετονομάστηκε λόγω του νέου χορηγού τίτλου και η συντομη ονομασία της είναι VCARB.

Πρόκειται για την πέμπτη ομάδα της Formula 1 που αποκαλύπτει τα χρώματα του νέου της μονοθεσίου. Είχαν προηγηθεί η Haas, η Williams, η Stake F1 και η Alpine.

To μονοθέσιο που θα οδηγούν φέτος οι Daniel Ricciardo και Yuki Tsunoda ονομάζεται VCARB 01 και στα χρώματά του κυριαρχούν το μπλε, το λευκό και το ασημί με κόκκινες λεπτομέρειες.

V-CARB

Όσον αφορά το σχεδιασμό του, είναι εμφανής η επιρροή από τη Red Bull RB19. Στο εμπρός μέρος θα χρησιμοποιηθεί η pull-rod ανάρτηση ενώ και τα sidepods φαίνεται να έχουν πολλές ομοιότητες με το μονοθέσιο που πήρε 21 νίκες σε 22 αγώνες το 2023.

Πρόκειται για τη διάδοχο της Scuderia AlphaTauri και από τη φετινή σεζόν θα έχει πιο στενή συνεργασία με τη Red Bull Racing. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στον κόσμο της Formula 1, με αρκετές ομάδες να φοβούνται σχετικά με παράνομες και αθέμιτες ενέργειες μεταξύ των δύο ομάδων. Μάλιστα έχει κληθεί η ίδια η FIA ώστε να παρέμβει στο ζήτημα.

To 2023 η ομάδα τερμάτισε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, έχοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν. Φέτος, έχοντας και στενότερη συνεργασία με τη Red Bull Racing, στοχεύει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

V-CARB

H φετινή σεζόν της Formula 1 θα αρχίσει με Σαββατιάτικο αγώνα, το Grand Prix Μπαχρέιν, στις 2 Μαρτίου (εκκίνηση στις 5 μμ, ώρα Ελλάδας).

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles