spot_img

Ο Sainz αντιδρά στην αντικατάστασή του από τον Hamilton

Πώς ο Carlos Sainz αντιμετώπισε την αντικατάστασή του στη Scuderia Ferrari από τον Lewis Hamilton από τη σεζόν του 2025.

Το μεγάλο «μπαμ» του φετινού χειμώνα ήταν δίχως αμφιβολία η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Lewis Hamilton και Scuderia Ferrari. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε πολυετές ιστορικό συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ από το 2025.

Έτσι θα δούμε τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να αφήνει την ομάδα με την οποία κατέκτησε έξι τίτλους οδηγών για την ιταλική ομάδα. Θα πάρει τη θέση του Carlos Sainz, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η πρώτη αντίδραση του Ισπανού ήταν προγραμματισμένo να δημοσιευθεί μετά την ανακοίνωση της Ferrari για τον Hamilton. Μέχρι τώρα ο 29χρονος δεν είχε μιλήσει δημόσια για την αντικατάστασή του. Αυτό όμως άλλαξε με δηλώσεις του στο Sky Italia.

«Ζώντας τη Ferrari εκ των έσω, γνώριζα πολλά πράγματα και προετοιμάστηκα με την ομάδα για τις αλλαγές που έρχονται. Βέβαια το μόνο που θέλω να σκέφτομαι είναι η φετινή μας σεζόν. Είμαι ήρεμος, δουλεύουμε για το μέλλον και ξέρω πως η φετινή σεζόν είναι πολύ σημαντική. Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν με τη Ferrari και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο συναίσθημα πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Όμως τη στιγμή που θα φορέσω το κράνος μου στο Μπαχρέιν και βγω στην πίστα, στο μυαλό μου θα είναι μόνο η νίκη στον αγώνα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα», ανέφερε.

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.


Επιπλέον δήλωσε πως δεν ανησυχεί για το μέλλον του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δείχνοντας πως έχει αυτοπεποίθηση για το τι τον περιμένει.

«Γνωρίζω τι αξίζω ως οδηγός και για το λόγο αυτό είμαι πολύ ήρεμος. Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες, όμως για την ώρα ο στόχος μου είναι να τα πάω πολύ καλά με τη Ferrari».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles