spot_img

O Albon έχει συμβόλαιο με τη Williams αλλλά…

Ο Alex Albon είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή «Silly Season» της Formula 1, όμως η Williams επιμένει πως ο Ταϋλανδός είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο.

Η φετινή «Silly Season» της Formula 1 έχει ξεκινήσει για τα καλά και ήδη έχουμε δει επεισόδια… φωτιά. Η μεγαλύτερη χειμερινή εξέλιξη δεν είναι άλλη από τη μετεγγραφή-βόμβα του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari το 2025.

Αρκετοί οδηγοί αναμένεται να μας απασχολήσουν στο 2024, καθώς είναι πόλος έλξης για ομάδες. Ένας από αυτούς είναι ο Alex Albon της Williams Racing, o οποίος φημολογείται πως έχει πρόταση από τη Red Bull Racing για το 2025.

Στις φήμες που τριγυρίζουν τον Ταϋλανδό οδηγό θέλησε να αναφερθεί ο επικεφαλής της Williams, James Vowles. Μετά την παρουσίαση των χρωμάτων της νέας FW46, o Βρετανός ξεκαθάρισε το μέλλον του Άλμπον στην ομάδα του Γκρόουβ.

«Ο Albon έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Williams μέχρι το τέλος του 2025, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν έχω μιλήσει δημόσια γι’ αυτό γιατί δεν ήταν ανάγκη. Οτιδήποτε λοιπόν έχετε δει στον Τύπο ή κάτι που είπε κάποιος δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από εικασίες στην καλύτερη. Έχω πει επίσης πως είναι υποχρέωσή μας στη Williams να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αντάξιο οδηγών όπως ο Alex. Είναι ένας τρομερός οδηγός που αξίζει να βρίσκεται στις μπροστά θέσεις. Κάνουμε μαζί συζητήσεις για το ποια θα είναι η κατεύθυνση που θα πάρουμε. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο πως δεν είμαστε η Williams των τελευταίων ετών και κοιτάμε μόνο προς τα εμπρός».

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.


Όταν ο Albon ρωτήθηκε σχετικά αν είναι δεδομένη η παραμονή του στη βρετανική ομάδα και το 2025 απάντησε.

«Θα δούμε. Ο χρόνος θα δείξει. Επικεντρώνομαι στο 2024 και πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα κάνουμε πρόοδο το 2025. Ρεαλιστικά, θέλω να παραμείνω στη Williams. Αν η ομάδα είναι εκεί που θέλω, τότε το συμβόλαιό μου θα διαρκέσει πολλά χρόνια».

Θα μείνει και το 2025 στη Williams Racing o Alex Albon;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles