spot_img

Μπαχρέιν Test D1 (Απόγευμα): Απάντησε ο Hamilton

O Lewis Hamilton ολοκλήρωσε τη πρώτη ημέρα δοκιμών στη κορυφή των χρόνων, έχοντας μια γεμάτη ημέρα.

Ο Βρετανός ολοκλήρωσε την ημέρα του, διανύοντας 97 γύρους με την W08. Ο Hamilton σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:31.358, έχοντας τη μαλακή γόμα ελαστικών τη τελευταία ώρα. Η Mercedes πραγματοποίησε μικρά και μεγάλα stint, με στόχο τη καλύτερη κατανόηση των ελαστικών. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Antonio Giovinazzi με τη Ferrari, με τον Ιταλό να είναι 0.626s πιο αργός από τον χρόνο του Hamilton. O Ιταλός, πραγματοποίησε όλες τις αεροδυναμικές δοκιμές της Scuderia, καθώς ο Sebastian Vettel ήταν σε ειδικό πρόγραμμα δοκιμών για λογαριασμό της Pirelli. Eπιπλέον ο Γερμανός αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμα.

Στην 3η θέση, βρέθηκε ο Daniel Ricciardo με την Red Bull RB13, ο οποίος είχε αστοχία στον κινητήrα της Renault και αναγκάστηκε να ολοκληρώσει νωρίς το πρόγραμμά του. Νέος κινητήρας θα τοποθετηθεί στο μονοθέσιο για την αυριανή ημέρα δοκιμών. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Romain Grosjean, με την Haas να δοκιμάζει διαφορετικό κατασκευαστή φρένων, καθώς θέλει να λύσει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί από το 2016. Ο Γάλλος βρέθηκε μπροστά από τον Felipe Massa με την Williams και τον Nico Hulkenberg με την Renault.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν και το απόγευμα για τον Sean Galael με την Toro Rosso, καθώς μετά την  πρωινή αστοχία κινητήρα, έμεινε από καύσιμα στην απογευματινή περίοδο.

Ο Oliver Turvey με την McLaren κατάφερε να ολοκληρώσει 17 γύρους με την MCL32, μετά από μια καταστροφική ημέρα. Η Honda φαίνεται πως ανακάλυψε διαρροή νερού στο ERS και χρειάστηκε αλλαγή κινητήρα, ξοδεύοντας πολλές ώρες στο γκαράζ.

Αποτελέσματα απογευματινής περιόδου  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles