spot_img

Binotto: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας»

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, πιστεύει πως η ομάδα του δεν πήρε το αποτέλεσμα στον αγώνα του Μπακού το οποίο μπορούσε.

Ο έκτος αγώνας της σεζόν ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός και ανατρεπτικός. Το GP Αζερμπαϊτζάν μας χάρισε για ακόμα μια φορά δράμα, μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Από το Σάββατο είδαμε τη Ferrari να κατακτά την pole position έχοντας μια εξαιρετική διαδικασία. Την Κυριακή τα πράγματα άλλαξαν, με τη Scuderia να μην έχει το ρυθμό που θα επιθυμούσε. Όπως έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενους αγώνες, ο ρυθμός αγώνα είναι σημαντικά κατώτερος από αυτόν των κατατακτήριων δοκιμών.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Ιουνίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τώρα ο Binotto μιλά για το GP Αζερμπαϊτζάν και το γεγονός πως η Ferrari έχασε μια καλή ευκαιρία για να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε μετά από τις κατατακτήριες. Για να φτάσουμε τους στόχους μας πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Πρέπει να είμαστε τέλειοι σε κάθε αγώνα και αυτό δεν το κάναμε στο Μπακού. Το μεγάλο θετικό από το GP Αζερμπαϊτζάν ήταν η δεύτερη συνεχόμενη pole position που πήραμε, όπως επίσης και η τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Η διαφορά με τις ομάδες που μαχόμαστε είναι πολύ μικρή και πρέπει να δούμε τον τελευταίο μας αγώνα ως κίνητρο για να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς.

Μη χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Αζερμπαϊτζάν.

Ο Charles Leclerc κατάφερε να πάρει μόλις τη 4η θέση στον αγώνα, χάνοντας στο τέλος την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο. Στη μάχη του με τον Pierre Gasly, άφησε ανοικτή την εσωτερική και έδωσε την ευκαιρία στον οδηγό της Alpha Tauri να ανακτήσει τη θέση. Από την άλλη, ο Carlos Sainz είχε έναν πολύ κακό αγώνα, με το λάθος του στη στροφή 8 μετά το pit-stop να κοστίζει αρκετές θέσεις και βαθμούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όμως, με το αποτέλεσμα στον αγώνα του Μπακού, η Ferrari ανέβηκε στη τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και όπως δήλωσε ο Binotto, συγκαταλέγεται μέσα στα θετικά του τριημέρου.

Δείτε το μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles