spot_img

Bottas: «Δεν χαίρεται τώρα η Red Bull χωρίς party modes»

Ο Valtteri Bottas υποστήριξε πως η αυστριακή ομάδα δεν θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, μετά την έκβαση των πρώτων κατατακτήριων δοκιμών χωρίς τις ειδικές λειτουργίες υψηλής ισχύος των κινητήρων.

Η Mercedes έκανε περίπατο στις κατατακτήριες δοκιμές για το Ιταλικό Grand Prix και σημείωσε lockout της πρώτης σειράς εκκίνησης, με την Red Bull να επιτυγχάνει μόλις την πέμπτη θέση ως καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Christian Horner, παραδόξως, δήλωσε λίγες μέρες πριν την έναρξη του τριημέρου πως η ομάδα δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από την απαγόρευση των “party modes”. Παράλληλα, ο Hamilton εξεπλάγη με την κίνηση της Red Bull να πιέσει περαιτέρω για την απαγόρευση των ακραίων χαρτογραφήσεων στις μονάδες ισχύος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Valtteri Bottas δήλωσε:

Το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό, με τον κινητήρα εξίσου αποδοτικό. Κι όπως είπα και προηγουμένως, [ο αποκλεισμός των party modes] θα μας δώσει περισσότερες επιλογές για τους αγώνες. Επομένως δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να χαίρονται στη Red Bull σχετικά με την αλλαγή αυτή, ειδικά μετά τις κατατακτήριες δοκιμές σήμερα.

Ύστερα την κατάκτηση της 94ης pole position της καριέρας του, ο Lewis Hamilton ερωτήθηκε σχετικά με κάποια παρατήρηση αλλαγής στην αίσθηση του μονοθεσίου σε σύγκριση με το Βελγικό Grand Prix. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Δεν νομίζω ότι είχαμε ποτέ κανένα party mode. Κάποιος άλλος επινόησε αυτό το πράγμα. Και στην τελική, ποιος ξέρει αν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε κάτι τέτοιο στο Spa έτσι κι αλλιώς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles