spot_img

Leclerc: «Η κακή απόδοση μάς πονάει περισσότερο στη Monza»

Ο Charles Leclerc δήλωσε πως η ομάδα αισθάνεται ακόμα πιο απογοητευμένη με την εικόνα της ενόψει του εντός έδρας αγώνα της.

Η Ferrari “τα βρήκε σκούρα” στην πίστα της Monza, με τον Sebastian Vettel να αποκλείεται ήδη από το Q1 και τον Μονεγάσκο team-mate του να μένει εκτός τελικού, με σχεδόν μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης. Το οδηγικό δίδυμο της Scuderia θα εκκινήσει από τις θέσεις 17 και 13 αντίστοιχα.

Ο Leclerc χαρακτήρισε την διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών ως επίπονη, με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μην προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Μονεγάσκος αξιοποίησε τα μέγιστα από την SF1000.

Ο Vettel από τη μεριά του ήταν ένας από τους οδηγούς που έμπλεξαν στην τεράστια κίνηση που προκλήθηκε από αρκετά μονοθέσια στα τελευταία λεπτά του Q1. Ο Γερμανός εξέφρασε έντονα παράπονα, ειδικά για τους οδηγούς της Alfa Romeo, μέσω του team radio. Επανέλαβε τα σχόλια και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας. Χαρακτήρισε ανούσια την όλη κίνηση που προκλήθηκε.

Ο Charles Leclerc δήλωσε:

Ερχόμενοι στη Monza το αναμέναμε εν μέρει. Γνωρίζουμε πως, μαζί με το Spa, είναι από τις χειρότερες πίστες για μας, με μια ακόμη να μας περιμένει αργότερα μέσα στη σεζόν. Πονάμε πιο πολύ όσο είμαστε εδώ. Αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Ελπίζω πως στο Mugello –που είναι κι αυτή εντός έδρας πίστα για τη Ferrari– θα είμαστε καλύτεροι. Όταν κάνεις έναν καλό γύρο και καταλήγεις μόλις 13ος δεν είναι και το καλύτερο αίσθημα. Αυτή τη στιγμή όμως έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να πάρω τα μέγιστα από το μονοθέσιο, έστω και στην κατάσταση που βρίσκεται, κι αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε φορά. Ελπίζω πως από τον επόμενο αγώνα κι έπειτα θα βρούμε φως στο τούνελ.

Αυτές οι δύο τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες για μας. Δοκιμάζουμε πάρα πολλά πράγματα με το μονοθέσιο, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε κάποια λύση. Όπως και να έχει πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, αισιόδοξοι και θα έρθουν σίγουρα καλύτερες μέρες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles