spot_img

Brawn: «Ο Leclerc μου θυμίζει τους Hamilton και Schumacher»

Ο επικεφαλής της F1, Ross Brawn, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Charles Leclerc, ο οποίος του θυμίζει δύο θρύλους του σπορ.

Ο οδηγός της Ferrari πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στην Πορτογαλία. Το μονοθέσιό του βελτιώθηκε αρκετά με την ολοκλήρωση των αναβαθμίσεων και κατέκτησε την 4η θέση στον αγώνα. Παράλληλα, έφερε και πάλι την ομάδα του στο προσκήνιο για την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari θέλει να συνεχίσει δυνατά στην Imola

Μετά από ακόμα μια καλή εμφάνιση, ο Brawn έμεινε εντυπωσιασμένος με τον Leclerc. Στάθηκε στο κίνητρο που έχει ο Μονεγάσκος με ένα κακό μονοθέσιο στη τελευταία του στήλη στο σάιτ της F1.

Ο Charles έκανε ακόμα μια φοβερή εμφάνιση στην Πορτογαλία. Συνεχίζει να δίνει λόγο στην ομάδα να πιέζει, έχοντας ένα πολύ κακό μονοθέσιο. Ένας οδηγός μπορεί να τραβήξει δύο μονοπάτια έχοντας ένα κακό μονοθέσιο. Μπορεί να κάνει κακό στην ομάδα και να οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα. Αλλιώς, μπορεί ένας οδηγός να κάνει αυτά που κάνει ο Leclerc. Μπορεί να αντλεί ακόμα περισσότερα και να βρει κι άλλη απόδοση, βοηθώντας την ομάδα όταν δεν πηγαίνει καλά. Από αυτή τη διαδικασία, θα βγει ένας πολύ δυνατός οδηγός όταν έχει το κατάλληλο μονοθέσιο.

Έχοντας δουλέψει σε ομάδες που έχουν κατακτήσει Πρωταθλήματα, ο Brawn τώρα συγκρίνει τον Leclerc με δύο από τους κορυφαίους στην ιστορία του σπορ.

Όταν δούλευα με τον Michael, ένιωθα πως ορισμένες νίκες που κατέκτησε δεν έπρεπε να τις πάρει διότι δεν είχε το μονοθέσιο να το κάνει. Αλλά έβρισκε τρόπους να κερδίσει. Και αυτό είναι που κάνει έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ο Lewis το έχει αποδείξει επίσης. Μπορεί τώρα να έχει ένα δυνατό μονοθέσιο. Όμως το έχει αποδείξει στο παρελθόν όταν κέρδιζε αγώνες δίχως το κορυφαίο μονοθέσιο. Ο Charles κάνει το ίδιο τώρα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles