spot_img

Χάνει τη Monza o Άλμπον λόγω σκωληκοειδίτιδας

Άσχημα τα νέα για τον Alex Albon και τη Williams, καθώς για ιατρικούς λόγους δεν θα πάρει μέρος στο Grand Prix Ιταλίας.

Αναπάντεχη εξέλιξη λίγο πριν την έναρξη της τρίτης και τελευταίας περιόδου ελεύθερων δοκιμών για τη Williams, καθώς ο Άλεξ Άλμπον δεν είναι καλά στην υγεία του και αναγκάζεται να χάσει το υπόλοιπο του Grand Prix Ιταλίας. Ο Ταϊλανδός δεν αισθανόταν καλά στην υγεία του από το πρωί του Σαββάτου και οι γιατροί τον παρότρυναν να μείνει εκτός μονοθεσίου.

Τη θέση του στο τιμόνι της FW44 θα πάρει ο Νικ Ντε Βρις, ο οποίος έχει χρέη αναπληρωματικού οδηγού της βρετανικής ομάδας. Ο Ολλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula E, πήρε μέρος στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών με την Aston Martin, κάτι το οποίο είναι θετικό για τη Williams, μιας και θα έχει στη διάθεσή της έναν οδηγό που έχει πάρει μία γεύση από την πίστα της Μόντσα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντε Βρις οδηγεί για τη Williams, μιας και είχε πάρει μέρος στο FP1 του Grand Prix Ισπανίας. Ο 27χρονος ψάχνει μία θέση στο grid για το 2023 με την ομάδα του Γκρόουβ να είναι ένας πιθανός προορισμός. Η εμφάνισή του στον αγώνα της Μόντσα δεν αποκλείεται να είναι το κλειδί για να πάρει τη δεύτερη θέση δίπλα στον Άλεξ Άλμπον, μιας και θα συγκριθεί άμεσα με τον Νίκολας Λατίφι.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream Με την ανάλυση του αγώνα στην Ολλανδία.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles