spot_img

Χαρούμενος με το αποτέλεσμα ο Pedrosa

O Dani Pedrosa βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στο βάθρο στο GP των ΗΠΑ, σε μια διπλή παρουσία της Honda στο βάθρο.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ιαπωνικής εταιρίας, οδηγούσε τον αγώνα στους πρώτους γύρους και κρατούσε πίσω του τον Marc Marquez. Όμως, ο teammate του είχε σκληρό εμπρός και πίσω ελαστικό, πράγμα που σήμαινε ότι θα μπορούσε να περάσει στη συνέχεια.

Αυτό έγινε, με τον Pedrosa να αντιμετωπίζει έντονη φθορά προς το τέλος του αγώνα, χάνοντας και την 2η θέση από τον Valentino Rossi. Παρά το γεγονός αυτό, ο Ισπανός ήταν αρκετά ικανοποιημένος. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του βάθρο μετά από 8 μήνες.

«Ήταν ένα καλό σ/κ, αν και ορισμένα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Είμαι όμως χαρούμενος. Έκανα, επιτέλους, μια καλή εκκίνηση και βοήθησε ότι αυτή τη φορά ήμουν στην 4η θέση και είχα καθαρή γραμμή. Οδήγησα τον αγώνα για μερικούς γύρους, κάτι που ήταν καταπληκτικό. Θα μπορούσα να πάω και πιο γρήγορα, έπρεπε όμως να φυλάξω τα λάστιχά μου. Όλο το σ/κ είχε θέμα στο να τα διαχειριστώ και ειδικά το πίσω, στη δεξιά πλευρά του. Στον αγώνα φύλαγα το πίσω, αλλά καταστράφηκε παραδόξως το μπροστινό στη δεξιά πλευρά. Έτσι – δυστυχώς – δεν μπορούσα ν’ ακολουθήσω τον Valentino στο τέλος».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles