spot_img

Vinales: «Ήταν μια περίεργη πτώση»

Ο Maverick Vinales ήταν απογοητευμένος μετά την εγκατάλειψη του από το GP Αργεντινής, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει τι πήγε στραβά.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, βρισκόταν στη 4η θέση πίσω από τον Valentino Rossi, όταν και είχε πτώση στη στροφή 18. Αυτή ήταν  πρώτη εγκατάλειψη του Vinales μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στους δύο πρώτους αγώνες. Το χειρότερο για τον ίδιο, είναι πως ο “Vale” τον πέρασε στη βαθμολογία για 6 ολόκληρους βαθμούς, ενώ ο Marquez υπολείπεται 12.

«Δεν ξέρω… τα ελέγξαμε όλα… ήταν ίδια. Ίδια ταχύτητα και λίγο μικρότερη, ίδια λίτρα καύσιμο. Δεν ξέρω… ήταν μια περίεργη πτώση. Συνέβη όμως, όπως και στον Marc στην Αργεντινή. Ήταν περίεργο, αλλά το μπροστινό δεν ήταν όπως το πρωί. Στο δεύτερο γύρο είχα κάποιες προειδοποιήσεις από την αριστερή πλευρά. Δεν είχαμε την ίδια πρόσφυση, όπως το πρωί. Και μετά ήρθε η πτώση χωρίς να κάνω κάτι το διαφορετικό. Είμαι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες κι έτσι πρέπει να πιέσουμε και να είμαστε πιο σταθεροί. Από το πίσω είχα καλή πρόσφυση και καλή αίσθηση, όμως το μπροστά το ένοιωθα διαφορετικό. Αν έπεφτα κάνοντας 2:04 μεσαίο ή χαμηλό πιέζοντας για τη νίκη, θα ήταν λάθος μου. Τώρα χάσαμε βαθμούς για το τίποτα. Ήμουν πολύ άνετα με τα μεσαία ελαστικά και είχα σχεδιάσει να κάνω την επίθεσή μου στο τέλος, επειδή το μεσαίο θα τελείωνε τον αγώνα σε καλή κατάσταση. Πέρυσι σε 18 αγώνες είχα πέσει μόνο μια φορά και τότε πίεζα πιο πολύ, γι’ αυτό και είναι περίεργο τώρα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω πέσει έτσι. Ήταν σίγουρα μια περίεργη πτώση. Γι’ αυτό είμαι ήρεμος. Ξέρω ότι δεν ήταν δικό μου το λάθος. Ξέρω ότι ήταν κάτι παραπάνω».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles