spot_img

Χαρούμενος με το αποτέλεσμα της Πορτογαλίας ο Alonso

O Fernando Alonso ήταν πολύ χαρούμενος με την απόδοση του στο GP Πορτογαλίας, όπου κατέκτησε το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός ερχόταν από δύο κακά αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν στο Μπαχρέιν και την Imola. Η Alpine είχε ένα μέτριο ξεκίνημα, όμως στο Portimao άλλαξαν πολλά. Από τη πρώτη στιγμή η A521 ήταν γρήγορη και αυτό συνεχίστηκε μέχρι και τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στον αγώνα της Πορτογαλίας μπορεί να έκανε κακές κατατακτήριες, όμως επανόρθωσε στον αγώνα. Η στρατηγική του ήταν άψογη και με την hard γόμα ελαστικών πίεσε και κατάφερε να ανέβει μέχρι την 8η θέση.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ καλό τριήμερο. Το μονοθέσιο ήταν πιο ανταγωνιστικό απ’ότι στο Μπαχρέιν και στην Imola. Ήμασταν πολύ δυνατοί από τις ελεύθερες δοκιμές, όμως ακόμα παραμένει άγνωστο το τι έγινε στις κατατακτήριες όπου δεν ένιωθα άνετος. Αυτό περιόρισε τον αγώνα μου. Συνολικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, διότι κάναμε ένα βήμα μπροστά με την απόδοση του μονοθεσίου. Ήταν ένας καλός αγώνας και η Alpine ήταν πιο ανταγωνιστική από ποτέ φέτος.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας

Στη συνέχεια ο 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρθηκε στην δουλειά που κάνει η ομάδα ώστε να βελτιωθεί επιπλέον.

Ανακαλύπτουμε πράγματα στο μονοθέσιο σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο. Οι αγώνες που έχουν γίνει είναι σε πολύ διαφορετικές πίστες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και συνθήκες. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε το μονοθέσιο. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το τριήμερο ήμασταν ταχύτεροι από τις McLaren και Ferrari.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Alonso τερμάτισε στην 8η θέση, μία πίσω από τον teammate του, Esteban Ocon, κάτι το οποίο τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Τώρα οδεύει προς την Ισπανία, τον εντός έδρας αγώνα του σε μια πίστα που γνωρίζει πολύ καλά.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles