spot_img

Χαρούμενος που ο Button θα αγωνιστεί στο WEC είναι ο Alonso

O Fernando Alonso δήλωσε ενθουσιασμένος που στην Super Season του WEC θα έχει για αντίπαλο τον πρώην teammate του από την McLaren.

Tο μεγάλο νέο της εβδομάδα πέραν από τις αλλαγές στο EoT για τον πρώτο αγώνα στο Spa  ήταν η ανακοίνωση πως ο Jenson Button θα γίνει ο δεύτερος πρωταθλητής της F1 που θα αγωνιστεί στο WEC. Εάν έχασες τη συγκεκριμένη είδηση, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Ο Ισπανός λοιπόν, που θα κυνηγήσει τον τίτλο στο WEC με την Toyota γνώριζε πως ο πρώην teammate του στην McLaren και πιο παλιά στην Renault θα πάρει μέρος κι εκείνος και είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Jenson. Για να πω την αλήθεια, το γνώριζα αυτό εδώ και κάτι μήνες. Η ομάδα της SMP Racing είναι πολύ δυνατή. Όσο περισσότεροι δυνατοί οδηγοί έρχονται, τόσο το καλύτερο αντίκτυπο θα έχει συνολικά για το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός μπαίνει σε μια διαδικασία τώρα, όπου θα αγωνίζεται συνεχόμενα σαββατοκύριακα, με αποκορύφωμα τις 24H του Le Mans μετά τα μέσα Ιουνίου. Σύμφωνα όμως με τον ίδιο, κρατάει δυνάμεις ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.

Είναι αναγκαίο το να βρω ένα πλάνο για το πόση ενέργεια θα πρέπει να ξοδεύω τις επόμενες ημέρες. Ένας λόγος είναι πως σκέφτομαι μακροπρόθεσμα και όχι μεσοπρόθεσμα. Και ναι, δεν ξοδεύω αρκετή ενέργεια.

Ο Alonso θα κάνει το ντεμπούτο του στο WEC με την Toyota αυτή την εβδομάδα, για τον πρώτο αγώνα της Super Season στο Spa.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles