spot_img

Χειρουργείο για Marquez – Χάνει την Αργεντινή

Η καταστροφική εικόνα της Πορτογαλίας για τον Marc Marquez γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, καθώς ο Ισπανός θα χάσει τον επόμενο αγώνα στην Αργεντινή. 

Μετά τη χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι, ο Marc Marquez δεν θα τρέξει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Tο ατύχημα που προκάλεσε ο Ισπανός  στο ξεκίνημα του αγώνα του MotoGP στην Πορτογαλία εκτός από το ότι κατάστρεψε τον αγώνα δύο άλλων αναβατών, του Miguel Oliveira και του Jorge Martin, άφησε και στον ίδιο τον Ισπανό έναν σοβαρό τραυματισμό.

Μετά την επιστροφή του στην Ισπανία, ο αναβάτης της Repsol Honda διαγνώστηκε με μετατοπισμένο ενδοαρθρικό κάταγμα της βάσης του πρώτου μετακαρπίου του αντίχειρα του δεξιού χεριού. Ο Marquez υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση στο Ruber Internacional Hospital στη Μαδρίτη με τον Δρ Ιγκνάθιο Ροζέρ ντε Όνα να ηγείται μιας ομάδας αποτελούμενης από τον Δρ Σάμουελ Αντούνια και τον Δρ Αντρέα Γκαρθία Βιλανουέβα. Στο χειρουργείο έγινε κλειστή ανάταξη του κατάγματος και εσωτερική στερέωση του ίδιου με δύο βίδες και σύμφωνα με τους γιατρούς ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1. 

Ο Marquez και η Repsol Honda Team έκαναν τη συνετή επιλογή (το πάθημα του 2020 κάτι τους δίδαξε φαίνεται) και ο Ισπανός αναβάτης δεν θα πάρει μέρος στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (31 Μαρτίου – 2 Απριλίου στην Αργεντινή) για να επικεντρωθεί πλήρως στην αποκατάσταση και να εμφανιστεί στους επόμενους αγώνες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Επιπλέον ανακοινώθηκε πως η ποινή δύο long lap penalties μεταφέρεται για τον αγώνα του MotoGP στο Τέξας των ΗΠΑ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles