spot_img

Εκτός Αργεντινής και ο Oliveira

Ούτε ο Miguel Oliveira θα πάρει μέρος στον αγώνα του MotoGP στην Αργεντινή, έπειτα από τη σύγκρουση που είχε με τον Marc Marquez στο Πορτιμάο. 

Οι επιπτώσεις από τη σύγκρουση που προκάλεσε ο Marc Marquez στο ξεκίνημα του GP Πορτογαλίας την Κυριακή που μας πέρασε δεν έχουν τελειωμό. Όπως ανακοινώθηκε από την RNF Aprilia, ο Miguel Oliveira δεν θα ταξιδέψει στην Αργεντινή για το δεύτερο αγώνα της σεζόν του MotoGP, ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη στο δεξί του πόδι.

Η σφοδρή σύγκρουση άφησε εκτός δράσης και τον ίδιο τον Marquez, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση δύο βιδών στο δεξί του καρπό και επίσης θα χάσει το GP Αργεντινής που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σαββατοκύριακο (31 Μαρτίου-2 Απριλίου).

Όσο για τον Oliveira, το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί του πόδι ήταν πολύ ισχυρό, αλλά οι πρώτες εξετάσεις το απόγευμα της Κυριακής δεν έδειξαν κάποιο κάταγμα. Αργότερα όμως, ο Πορτογάλος αναβάτης υποβλήθηκε και σε άλλες εξετάσεις στη γενέτειρά του, οι οποίες αποκάλυψαν περαιτέρω ζημιά στο πόδι του. Έτσι, δεν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Αργεντινή, για να μπορέσει να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και να είναι έτοιμος για τον τρίτο αγώνα της σεζόν στο Όστιν, που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες (14-16 Απριλίου)

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο τρίτος αναβάτης που ενεπλάκη σε αυτήν τη σύγκρουση δεν βγήκε αλώβητος. Ο Jorge Martin έφυγε από το Πορτιμάο με σπασμένο ένα δάχτυλο του ποδιού του αλλά θα τρέξει κανονικά στον επόμενο αγώνα.

Το τίμημα του πρώτο grand prix της χρονιάς ήταν βαρύ για τους αναβάτες του MotoGP. Ήδη τέσσερις από τους 22, οι Pol Espargaro, Enea Bastianini, Marc Marquez και Miguel Oliveira, δηλαδή σχεδόν το 20% του grid, δεν θα βρίσκονται στην Αργεντινή και σχεδόν σίγουρα ο ένας από αυτούς, Ο Pol Espargaro της GasGas, θα χάσει και τους επόμενους αγώνες. Στην Αργεντινή πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει αντικαταστάτης για κανέναν από τους τέσσερις.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews για τη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles