spot_img

Coulthard: «Ηλίθιος όποιος πιστεύει ότι ο Verstappen κερδίζει μόνο λόγω μονοθεσίου»

O David Coulthard πιστεύει πως ο Max Verstappen δεν έχει τίποτα να αποδείξει πλέον στην F1, και τα δύο πρωταθλήματά του τον καθιστούν έναν από τους κορυφαίους οδηγούς που έχουν περάσει από το σπορ.

Το 2022 ο Max Verstappen απέδειξε πως με ένα κορυφαίο μονοθέσιο μπορεί να κυριαρχήσει στη Formula 1. O Ολλανδός κατάφερε να κατακτήσει 15 νίκες σε Grand Prix με τη Red Bull RB18 κι ως αποτέλεσμα έφτασε στο δεύτερο τίτλο της καριέρας του.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ο Verstappen έμοιαζε να είναι ανίκητος, με το παράδειγμα του αγώνα στο Βέλγιο να είναι το πιο χαρακτηριστικό. Με τις επιδόσεις του, ο 25χρονος έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει ακόμη περισσότερες νίκες και πρωταθλήματα. Όμως, όπως συμβαίνει με κάθε οδηγό που κυριαρχεί στο σπορ, οι επικριτές δεν είναι λίγοι.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1.

Όμως τι πιστεύουν πρώην οδηγοί για τον Verstappen; Ο David Coulthard, που έχει αγωνιστεί στη Formula 1 με τις Williams, McLaren και Red Bull Racing, δήλωσε στο formule1.nl πως θεωρεί ήδη τον Ολλανδό έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία του σπορ.

«Όπως o Lewis Hamilton για εμένα δεν χρειάζεται εννέα πρωταθλήματα για να τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία της Formula 1, έτσι και ο Μαξ δεν χρειάζεται τρεις τίτλους για να γίνει ένας από τους καλύτερους οδηγούς. Ο Max είναι ήδη ένας από τους σπουδαίους του σπορ. Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να πιστεύεις πως ό,τι έχει κατακτήσει είναι επειδή είχε ένα καλό μονοθέσιο. Επιπλέον, κανένας από τους teammates του δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Ο Μαξ είναι ένα θηρίο στην πίστα, είναι μία μηχανή παραγωγής νικών και δεν νοιάζεται για το τι έχουμε να πούμε εμείς ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Είναι τρομερός».

Ο Verstappen θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2023, όμως αναμένεται να έχει σκληρό ανταγωνισμό από τις Mercedes-AMG και Scuderia Ferrari.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τους οδηγούς της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles