spot_img

Daytona 500: Χάος, συγκρούσεις και νικητής-έκπληξη (video)

Ο θρυλικός αγώνας Daytona 500 ήταν άκρως δραματικός, χαρίζοντας άπλετο θέαμα σε έναν μαραθώνιο που είχε κυριολεκτικά όλα όσα ένας οπαδός ονειρεύεται.

Ο εναρκτήριος αγώνας του NASCAR για το 2021 θα μείνει στην ιστορία, με τους οδηγούς να ρίχνονται στην μάχη. Ο αγώνας των 200 γύρων αναμενόταν έντονα, με τις ομάδες να προετοιμάζονται όλον το χειμώνα. Επιπλέον, στο Daytona 500 έκανε ντεμπούτο η ομάδα του Michael Jordan με τον Buba Wallace στο τιμόνι του #23.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 15 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Για να μην τα πολυλογούμε, στον 16ο γύρο είχαμε μια τεράστια καραμπόλα με 12 αυτοκίνητα να συγκρούονται. Η κόκκινη σημαία βγήκε αμέσως και παράλληλα οι ουρανοί άνοιξαν. Ο αγώνας διεκόπη για πολλές ώρες και συνεχίστηκε αργότερα μέσα στη μέρα. Η νύχτα έπεσε στην πίστα της Φλόριντα και οι προβολείς άναψαν. Εκεί άναψαν και τα αίματα με τις συγκρούσεις να συνεχίζονται, όπως και το παιχνίδι της στρατηγικής.

Στον τελευταίο γύρο είδαμε το αποκορύφωμα. Ο Michael McDowell όχι μόνο προκάλεσε την τελευταία καραμπόλα στην στροφή 3, αλλά κατάφερε στο νήμα να κερδίσει τον μεγάλο αγώνα για την Front Row Motorsports. Συνολικά, λιγότερα από 10 αυτοκίνητα είδαν τον τερματισμό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δίχως άλλα λόγια, δείτε τις συγκρούσεις και το φοβερό photo finish.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles