spot_img

Δεν πανηγυρίζει με την 13η θέση ο Alonso

O Fernando Alonso μετά τις κατατακτήριες του GP Αυστραλίας δήλωσε πως η 13η θέση δεν είναι αρκετή, καθώς ο ίδιος θέλει να παλεύει για νίκες.

Παρά τα αρχικά προγνωστικά πως η McLaren Honda θα είναι στο πίσω μέρος του grid, o Ισπανός κατάφερε να φέρει την MCL-32 στο Q2 και μάλιστα στη 13η θέση. Παρά το γεγονός όμως πως ο Alonso έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, επιμένει πως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλει.

«Πήρα το μέγιστο από το μονοθέσιο, οπότε είμαι χαρούμενος από αυτή την οπτική. Αλλά μάλλον δεν είναι ανάγκη να πανηγυρίζουμε από τη στιγμή που είμαστε στη 13η θέση. Όταν ήρθαμε εδώ δεν ξέραμε που θα είμαστε σε θέμα ταχύτητας και αξιοπιστίας. Πιστεύω πως πρέπει να περιμένουμε μερικούς αγώνες για να δούμε τη πραγματική δυναμική».

Ο οδηγός της McLaren συνέχισε λέγοντας πως στην Αυστραλία αντιμετώπισε λιγότερα προβλήματα απ’όσα περίμενε.

«Αν δούμε τη κατάσταση που είχαμε στη Βαρκελώνη και τη κατάσταση που έχουμε εδώ θα δούμε πως πήραμε το μέγιστο από το μονοθέσιο και αισθάνομαι καλά. Δούλεψα πιο δύσκολα από ποτέ. Και στη Βαρκελώνη και εδώ και στο τέλος είμαι χαρούμενος που ήμουν 1 δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον teammate μου».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles