spot_img

Δεν θα αγωνιστεί ο Schumacher στο GP Σαουδικής Αραβίας

Έπειτα από ένα πολύ άσχημο ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Mick Schumacher δεν θα λάβει μέρος στο GP Σαουδικής Αραβίας. 

Η Haas επιβεβαίωσε πως ο Mick Schumacher δε θα αγωνιστεί στο GP Σαουδικής Αραβίας, μετά το σφοδρό ατύχημά του στις κατατακτήριες το Σάββατο. Ο Γερμανός έδινε μάχη για είσοδο στο Q3 για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1 στις κατατακτήριες του GP Σαουδικής Αραβίας. Ο νεαρός Γερμανός, όμως, έχασε τον έλεγχο στη στροφή 11 και προσέκρουσε στον τοίχο με πολλά χιλιόμετρα, κάτι που προκάλεσε την εμφάνιση της κόκκινης σημαίας στη διαδικασία. Το Ιατρικό Αυτοκίνητο έφτασε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος, όπου και διαπίστωσε πως ο Schumacher είχε τις αισθήσεις του. Μετά από λίγα λεπτά, απεγκλώβισαν με ασφάλεια τον οδηγό της Haas από το μονοθέσιό του.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Ο Mick Schumacher μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις ιατρικές εγκαταστάσεις της πίστας, με την ομάδα του να επιβεβαιώνει πως επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εξήγησε πως σωματικά αισθανόταν καλά. Η αμερικάνικη ομάδα αποφάσισε πως είναι καλύτερο για τον ίδιο να μη του επιτρέψει να αγωνιστεί στο GP Σαουδικής Αραβίας. Ο Γερμανός κατετάγη 14ος στις κατατακτήριες, όμως δεν θα διεκδικήσει τον πρώτο του τερματισμό στην πίστα της Jeddah, καθώς πέρυσι είχε εγκαταλείψει στον 9ο γύρο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Haas αναφέρει:

Λαμβάνοντας υπόψη το συμβάν των σημερινών κατατακτήριων, ο Mick Schumacher δεν θα συμμετάσχει στο αυριανό GP Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό σημαίνει πως η Haas θα συμμετάσχει μόνο με τον Kevin Magnussen στο GP Σαουδικής Αραβίας, με το Δανό να εκκινεί από τη 10η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles