spot_img

Perez: «Ούτε με χίλιους γύρους δε φτάνω τον ίδιο χρόνο»

Ο Sergio Perez ήταν πανευτυχής με το χρόνο που σημείωσε στις κατατακτήριες δοκιμές στην Jeddah της Σαουδικής Αραβίας και πανηγύρισε την πρώτη pole position της καριέρας του.

Η μάχη ανάμεσα σε Red Bull Racing και Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου στην πίστα της Jeddah ήταν πολύ κοντά. Οι δυο οδηγοί της Scuderia βελτίωναν διαρκώς τον χρόνο τους εντός πίστας. Ο Perez όμως στο πέσιμο της καρό σημαίας του Q3 κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο και να πάρει την pole position μέσα από τα χέρια του Charles Leclerc για μόλις 25 χιλιοστά του δευτερολέπτου. 

Ο Μεξικανός δήλωσε πως ούτε ο ίδιος δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και είναι πανευτυχής για την πρώτη του pole position στην Formula 1.

Μου πήρε μερικούς αγώνες αλλά πραγματικά αυτός ο γύρος ήταν απλά απίστευτος. Ακόμα και αν τρέξω άλλους χίλιους γύρους στην πίστα δεν πρόκειται να κάνω τον ίδιο χρόνο. Ήταν τρομερό. Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ειδικά με την Ferrari να μας ανταγωνίζεται τόσο σκληρά. Είχαμε επικεντρωθεί στον αυριανό αγώνα κυρίως και ελπίζαμε να περάσουμε τότε στην αντεπίθεση. 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν. 

Ο Max Verstappen ολοκλήρωσε την διαδικασία με τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο της διαδικασίας, προς απογοήτευσή του. Αν και βελτίωσε τον χρόνο του στην τελευταία προσπάθειά δεν κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τους Carlos Sainz και Charles Leclerc. 

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος με την απόδοση του Perez ήταν και ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner. 

Ο χρόνος που σημείωσε η Ferrari ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός και για τον Checo να πετύχει έναν τέτοιο γύρο σε μια τόσο δύσκολη και επικίνδυνη πίστα είναι τρομερό. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα εκκινήσει μπροστά από τον Max. Νομίζω το στήσιμο τον νέων μονοθεσίων ταιριάζουν περισσότερο στο οδηγικό του στυλ. Έχει δουλέψει σκληρά και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Θα καταφέρει ο Perez να απαντήσει στην διπλή απειλή των δυο Ferrari κατά την αυριανή εκκίνηση; Είναι απαραίτητο για την Red Bull να σημειώσει σημαντικούς βαθμούς, ώστε να ανακάμψει μετά την διπλή εγκατάλειψη στο GP Μπαχρέιν πριν μία εβδομάδα. 

Δείτε το GP Ίμολα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles