spot_img

Hamilton: «Ελπίζω να βελτιωθώ αύριο στο Mugello»

O Lewis Hamilton δήλωσε πως δεν έχει ακόμα καταφέρει να βρει τα σωστά πατήματα στη πίστα του Mugello έπειτα από τις ελεύθερες δοκιμές.

Ο Βρετανός ήταν πιο αργός από τον team-mate Valtteri Bottas στο FP1 και στο FP2. Στην πρώτη περίοδο η διαφορά ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο, ενώ στη συνέχεια τη μείωσε στα δύο δέκατα. Μπορεί να είναι μικρή προς το παρόν, αλλά ο Max Verstappen με την Red Bull είναι ακριβώς πίσω τους και μπορεί να τους απειλήσει.

Ο Hamilton είχε το ταχύτερο τελευταίο κομμάτι στη προσομοίωση κατατακτηρίων που έκανε, όμως δήλωσε πως το Mugello είναι μεγάλη πρόκληση.

Η πίστα αποτελεί ξεκάθαρα μια πραγματική πρόκληση. Δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές που πρέπει να κάνω στο μονοθέσιο προς το παρόν. Μερικές φορές σαν οδηγός αγώνων όταν δεν αποδίδεις καλά δεν πρέπει να κάνεις αλλαγές στο μονοθέσιο. Πρέπει να φτάσεις στο όριο και μετά να κάνεις αλλαγές. Υπάρχουν σημεία όπου μπορώ να κάνω μεγάλες αλλαγές. Ελπίζω να το βελτιώσω αύριο. Προσπαθώ να πιέσω στο όριο, όμως υπάρχουν σημεία, όπως το τελευταίο κομμάτι, όπου έχω βρει τα πατήματά μου. Εκεί είμαι χαρούμενος. Το πρώτο και το δεύτερο κομμάτι είναι τα αδύνατα σημεία μου, ειδικά το πρώτο, οπότε υπάρχει χρόνος που μπορώ να βρω. Ο Max και ο Valtteri είναι πολύ, πολύ γρήγοροι εκεί και απόψε έχω πολλή μελέτη. Ελπίζω να ανατρέψω την κατάσταση αύριο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ιταλίας και τις τελευταίες εξελίξεις στην F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles