spot_img

Δεν τρέχει στη Σιγκαπούρη ο Stroll (vid)

O Lance Stroll δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη, έπειτα από το πολύ τρομακτικό ατύχημα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Με ένα μονοθέσιο, αυτό του Fernando Alonso, θα παραταχθεί η Aston Martin στο grid του Grand Prix Σιγκαπούρης. Η ομάδα έλαβε την απόφαση να μην αγωνιστεί ο Lance Stroll, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Ως αιτίες αναφέρονται οι μεγάλες ζημιές που έχει υποστεί το μονοθέσιο αλλά και ενοχλήσεις που εξακολουθεί να αισθάνεται ο οδηγός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aston Martin F1:

«Μετά το ατύχημα του Lance στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Σιγκαπούρης, ο ίδιος και η Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team συμφώνησαν να μην λάβει μέρος στο βραδινό αγώνα».

Ακούστε το podcast μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

Η ομάδα έχει μπροστά της μία τεράστια αποστολή για να επισκευάσει το μονοθέσιο και o Lance νιώθει ακόμα πόνους από την τόσο δυνατή πρόσκρουση. Πλέον ο Lance εστιάζει στην πλήρη ανάρρωσή του ενόψει του Grand Prix Ιαπωνίας.

Ο Mike Krack, επικεφαλής της AMF1 Team, δήλωσε.

«Όλη η ομάδα είναι ανακουφισμένη που ο Lance ήταν σε θέση να βγει μόνος του από το μονοθέσιο μετά το χθεσινό ατύχημα – ωστόσο, εξακολουθεί να αισθάνεται τις συνέπειες μιας τόσο μεγάλης πρόσκρουσης. Προτεραιότητά μας τώρα είναι να σημειώσει πλήρη και γρήγορη ανάρρωση. Μαζί, αποφασίσαμε ότι δεν θα λάβει μέρος στον αποψινό αγώνα και θα επικεντρωθεί πλήρως στην επιστροφή στο κόκπιτ για το ιαπωνικό Grand Prix του επόμενου Σαββατοκύριακου».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles