spot_img

F1, GP Σιγκαπούρης: Αυτό είναι το grid του αγώνα

Δείτε ποιο ειναι το grid του αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη, το δέκατο πέμπτο αγώνα της φετινής σεζόν. 

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο δέκατος πέμπτος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για συναρπαστικές μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια των 62 γύρων.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Carlos Sainz θα εκκινήσει από την pole position. O Ισπανός έκανε εξαιρετική δουλειά στις κατατακτήριες δοκιμές και είναι σε θέση ισχύος για το σημερινό αγώνα. Δίπλα του στην πρώτη σειρά θα βρίσκεται ο George Russell της Mercedes-AMG, με τον Βρετανό να έχει ως στόχο τη νίκη στο σημερινό αγώνα.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι Charles Leclerc και Lando Norris, με τους δυο να θέλουν να μπουν στο παιχνίδι της νίκης σήμερα. Ο Lewis Hamilton ήταν απογοητευμένος από το μονοθέσιό του στις κατατακτήριες δοκιμές, όμως θέλει να έχει μια καλή εμφάνιση στο σημερινό αγώνα. Δίπλα του θα είναι ο οδηγός της Haas, Kevin Magnussen.

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream #123 για τον κόσμο της Formula 1.

Οι Fernando Alonso της Aston Martin και Esteban Ocon της Alpine συνθέτουν την τέταρτη σειρά της εκκίνησης, ενώ πίσω τους θα είναι οι Nico Hulkenberg και Liam Lawson.

Αφού γλίτωσε την ποινή για τρία διαφορετικά συμβάντα, ο Max Verstappen της Red Bull Racing θα εκκινήσει από την 11η θέση το σημερινό Grand Prix. Θα μπορέσει ο Ολλανδός να πάρει την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη του; Ο ίδιος ωστόσο δεν το πιστεύει. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Sergio Perez από τη 13 θέση.

Στον αγώνα δεν θα πάρει μέρος ο Lance Stroll, καθώς οι πόνοι από το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές είναι έντονοι. Δείτε παρακάτω το grid του GP Σιγκαπούρης.

Grid

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles