spot_img

Δεν υπάρχει μυστικό πίσω από την επιτυχία Mercedes και Hamilton

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, αποδίδει την επιτυχία της Mercedes στην δυνατή συνεργασία ανάμεσα στους ίδιους και τον Lewis Hamilton.

Είναι αδύνατο να αμφισβητήσουμε την παντοδυναμία της Mercedes τα τελευταία χρόνια. Επτά συνεχόμενοι τίτλοι κατασκευαστών, επτά συνεχόμενοι τίτλοι στο πρωτάθλημα οδηγών και μονοθέσια που διαρκώς ξεπερνούν τις προσδοκίες στην πίστα.

Διαβάστε επίσης: F1, Ανακοινώθηκε το ανανεωμένο πρόγραμμα του 2021

Για τον Wolff, δεν υπάρχει κάποιο μαγικό μυστικό πίσω από την επιτυχία αυτή. Μιλάει για τον τρόπο λειτουργίας και το σκεπτικό πίσω από την διαχείριση.

Αυτό που έχουμε πετύχει δεν είναι κάτι μονοδιάστατο. Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να είσαι ο ταχύτερος οδηγός και ο πιο ευφυής. Είναι απαραίτητο να κατανοείς το δυναμικό της ομάδας, τις τεχνικές ικανότητές της και παράλληλα σε ευρύτερο πλαίσιο τον ρόλο σου μέσα στον οργανισμό. Στην τελική μιλάμε για μια επιχείρηση, στην οποία δεν υπάρχουν έμμεσες ή άμεσες λύσεις. Είναι μια επιχείρηση που βασίζεται στο οριακό κέρδος και όλα πρέπει να είναι στην σωστή θέση για να είναι επιτυχής μια ομάδα.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με τα τελευταία νέα και συζήτηση.

Στο επίκεντρο της προσοχής βέβαια αυτόν τον καιρό βρίσκεται το εν αναμονή συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Mercedes. Πολλές και διάφορες είναι οι φήμες που περιτριγυρίζουν την καθυστέρηση της ανανέωσης αυτής. Παρ’ όλα αυτά, ο Γερμανός επικεφαλής δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί.

Δεν με ανησυχεί καθόλου και πάντα θα σέβομαι τις αποφάσεις του Lewis. Είτε συνεχίσει στην ομάδα για πολύ καιρό ακόμα, είτε αποσυρθεί από το άθλημα και θελήσει να ακολουθήσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Πιστεύω πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Έχουμε όμως μια πολύ καλή επικοινωνία και πιστεύω μπορούμε να πετύχουμε πολλά ακόμα μαζί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όποιο και αν είναι τελικά το μέλλον του Hamilton θα λέγαμε πως έχει πολλά να προσφέρει τόσο εντός όσο και εκτός Formula 1.

Δείτε τους αγώνες Ουγγαρίας και Κίνας για το eSports Πρωτάθλημα, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles