spot_img

Δίχως τον Sainz η Ferrari στη Σαουδική Αραβία

Ασχημα τα νέα για τη Scuderia Ferrari καθώς ο Carlos Sainz δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία. Ποιος θα πάρει τη θέση του.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Carlos Sainz και τη Scuderia Ferrari. O Ισπανός διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα και θα απουσιάσει από το υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

Την είδηση ανακοίνωσε η Ferrari στην οποία αναφέρει πως ο Sainz θα χρειαστεί να προβεί σε χειρουργική επέμβαση. O 29χρονος ήταν αδιάθετος την Τετάρτη και δεν πήρε μέρος στις καθιερωμένες συνεντεύξεις. Την Πέμπτη στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών πήρε μέρος ενώ είχε πυρετό και μετά το πέρας του FP2 πήγε για προληπτικές εξετάσεις.

Η απουσία του είναι πολύ σημαντική για τη Scuderia, ωστόσο έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ο 19χρονος Oliver Bearman θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Sainz για το υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο, αρχής γενομένης από το FP3.

Ο Bearman είναι ένας εκ των αναπληρωματικών οδηγών της Ferrari και αυτό το τριήμερο βρίσκεται στην Τζέντα για τα αγωνιστικά του καθήκοντα στη Formula 2. Από τη στιγμή που θα πάρει μέρος στο Grand Prix της Formula 1, ο Βρετανός δεν θα αγωνιστεί στους δύο αγώνες της μικρής κατηγορίας μονοθεσίων. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πήρε την pole position για το Feature Race της Κυριακής στη Formula 2.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles