spot_img

Διέρρευσε η Red Bull RB19 (vid)

To μονοθέσιο της Red Bull Racing, RB19, διέρρευσε έπειτα από μυστικό shakedown που πραγματοποίησε η αυστριακή ομάδα στο Σίλβερστον.

Στην εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, η Red Bull Racing έκανε την παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας για το 2023. Η ομάδα του Μίλτον Κινς αποκάλυψε ένα μονοθέσιο που έμοιαζε εντυπωσιακά με αυτό της περασμένης χρονιάς, αλλά με το φετινό livery. Όμως επέμενε πως πρόκειται για το φετινό.

Οι τακτικές της ήταν παρόμοιες με αυτές της περασμένης χρονιάς, όταν είχε παρουσιάσει το μονοθέσιο επίδειξης για πραγματικό, το οποίο είχε εξελίξει η FOM. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της, Christian Horner, το μονοθέσιο το οποίο θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είδαμε στη Νέα Υόρκη.

Πλέον όμως έχουμε τις πρώτες εικόνες της πραγματικής Red Bull RB19. Οι «ταύροι» πραγματοποίησαν το καθιερωμένο τους shakedown για τη σεζόν υπό άκρα μυστικότητα στην πίστα του Σίλβερστον. Ωστόσο δεν υπολόγισαν σε τυχόν περαστικούς, οι οποίοι όπως είναι λογικό, απαθανάτησαν το μονοθέσιο του 2023.

Παρακάτω ακολουθεί μία πιο ξεκάθαρη εικόνα της νέας RB19, η οποία φυσικά διέρρευσε και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, φαίνονται και οι διαφορές σε σύγκριση με την RB18, όπως το πιο πλατύ ρύγχος.

Image

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles