spot_img

Οι πρώτες φωτογραφίες της Haas VF-23

H Haas αποκάλυψε τις πραγματικές φοτογραφίες της VF-23, το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στη Formula 1 τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ποδαρικό στο χορό των παρουσιάσεων έκανε τη φετινή χρονιά η Haas. H αμερικανική ομάδα έγινε η πρώτη που παρουσίασε τα χρώματα της VF-23, το μονοθέσιο του 2023. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν πραγματικές, αλλά προϊόν ψηφιακής απεικόνισης του χρωματισμού που θα έχει η Haas εφέτος.

Όμως δύο εβδομάδες πριν το μονοθέσιο που θα φορά ξανά κινητήρα Ferrari, πάτησε για πρώτη φορά πίστα και οι πρώτες, πραγματικές φωτογραφίες, είδαν τα φώτα της δημοσιότητας. Η VF-23 λοιπόν, φαίνεται πως είναι η εξέλιξη του περσινού μονοθεσίου, όμως είναι ολοένα και πιο κοντά στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Scuderia Ferrari.

Haas VF-23

H Haas πραγματοποίησε το πρώτο shakedown στο 2023 με τη VF-23 στην πίστα του Σίλβερστον, μία ημέρα μετά τις μυστικές δοκιμές της Red Bull Racing με τη νέα RB19. Τα πρώτα βίντεο και φωτογραφίες έκαναν φυσικά το γύρο του διαδικτύου.

Το 2023 οδηγοί της μοναδικής αμερικανικής ομάδας του grid της Formula 1 θα είναι οι Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen. Στόχος τους είναι να συνεχίσουν το θετικό μομέντουμ που χτίστηκε πέρυσι με την κατάκτηση της 8ης θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Επιπλέον, ο νέος βασικός της χορηγός, της δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσει το όριο που θέτει το budget cap.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles