spot_img

Δίλημμα στην Porsche ενόψει Fuji

Η Porsche είναι ακόμα σε αναζήτηση λύσης όσον αναφορά το πιο αεροδυναμικό πακέτο θα χρησιμοποιήσει στις 6H του Fuji.

πρωταθλητές έχουν κερδίσει τους 4 από τους 6 αγώνες που έχουν διεξαχθεί τη φετινή σεζόν, με το σερί να ξεκινάει από το Le Mans και να συνεχίζεται ως τώρα.

Όμως, ο επόμενος αγώνας αποτελεί γρίφο προς το παρόν για τους Γερμανούς, μιας και σύμφωνα με τον επικεφαλής, Andreas Seidl, πρέπει να επιλέξουν το αεροδυναμικό τους πακέτο σύντομα.

Είναι ένας τομέας τον οποίο έχουμε υπό έρευνα ακόμα. Έχουμε τις δύο επιλογές για να διαλέξουμε. Είναι μια πίστα που είναι μοιρασμένη όσον αναφορά τη κάθετη δύναμη. Πρέπει να περιμένουμε για την τελική πρόγνωση του καιρού, τις προσομοιώσεις από το εργοστάσιο και τις αναβαθμίσεις όπου θα εφαρμόσουμε από τα δεδομένα που συλλέξαμε από το COTA.

Το 2016, η Porsche είχε τον ίδιο προβληματισμό και στις ελεύθερες δοκιμές στο Fuji δοκίμασε και τα δύο πακέτα αεροδυναμική αντίστασης. Όμως τελικά, επέλεξε το πακέτο υψηλής κάθετης δύναμης, με το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι η 3η και η 5η θέση.

Ο Seidl συνέχισε λέγοντας πως οι επόμενοι αγώνες θα είναι πιο δύσκολοι για τους ίδιους, μιας και περιμένει μεγάλο ανταγωνισμό από την Toyota.

Σίγουρα περιμένουμε την Toyota να είναι πολύ δυνατή στο Fuji όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά με τη μεγάλη ευθεία, μένει να δούμε τι θα γίνει. Θα έχουμε κλειστούς αγώνες. Το Fuji θα είναι σίγουρα, όπως η Shanghai και το Bahrain. Είμαι πολύ χαρούμενος με το τι έκανε η ομάδα μετά το Le Mans. Μπορέσαμε να βρούμε τρόπο ώστε να βελτιώσουμε την απόδοση μαζί με το αεροδυναμικό πακέτο μας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles