spot_img

Ezpaleta: Πιο χαρισματικός ο Rossi από τους Marquez & Lorenzo

O CEO της Dorna, Carmelo Ezpaleta, μίλησε για τους Big 3 του MotoGP, με τις δηλώσεις του να είναι στο επίκεντρο συζητήσεων.

Ο Ezpaleta ρωτήθηκε σε ιταλικά ΜΜΕ για τους Marc Marquez, Jorge Lorenzo & Valentino Rossi και δεν έκρυψε τα πιστεύω του. Μπορεί να αναγνωρίζει το μεγαλείο των δύο πρώτων, όμως πιστεύει πως ο Vale είναι ο πιο χαρισματικός όλων.

Ρωτήθηκε επίσης για το τι πρόκειται να γίνει όταν ο Rossi αποχωρήσει από την ενεργό δράση κι εκείνος απάντησε.

Δεν θα κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο, παρά το ότι οι Jorge και Marc δεν είναι τόσο χαρισματικοί όσο ο Rossi, το MotoGP συνέχισε να μεγαλώνει με αυτούς. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, καθώς και στο παρελθόν έχουμε βρεθεί μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα όταν αποσύρθηκε ο Mick Doohan. Είναι ξεκάθαρο ότι παρά το κενό που θα αφήσει ο Valentino, το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να προσφέρει πλούσιο θέαμα σε όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια μίλησε για τους Marquez & Lorenzo ξεχωριστά.

Ο Marquez είναι τέρας. Έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο που οδηγεί και η αυτοπεποίθησή του όταν οδηγά είναι τεράστια. Ο Jorge είναι ένας σπάνιος πιλότος. Είναι μορφωμένος και αξιόλογος άνθρωπος. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα, αν και μερικές φορές επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles