spot_img

Δοκιμές Ινδονησίας D1: Ταχύτερη η Honda του Espargaro

Ο Pol Espargaro με Honda σημείωσε τον ταχύτερο γύρο κατά την πρώτη ημέρα δοκιμών του MotoGP στην πίστα Mandalika της Ινδονησίας, σε μια διαδικασία που είχε κάποια προβλήματα.

Η πρώτη ημέρα δοκιμών στο MotoGP στη νέα πίστα της Ινδονησίας, το Mandalika International Street Circuit, εμποδίστηκε στο φινάλε από τη δυνατή βροχή, η οποία σε συνδυασμό με τις εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, έκανε το οδόστρωμα πολύ βρώμικο. Η διαδικασία σταμάτησε προς το τέλος της ημέρας και καθαριζόταν για 90 λεπτά. Εκπρόσωποι των οδηγών έκαναν μία συζήτηση για τα ζητήματα που προέκυψαν με τη Διεύθυνση Αγώνων, αλλά και το στέλεχος ασφαλείας της FIM, Franco Uncini. Ωστόσο, στο τέλος οι χρόνοι βελτιώθηκαν περαιτέρω, καθώς η πίστα στέγνωνε και είχε ολοκληρωθεί και ο καθαρισμός της.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η McLaren MCL36 (vid)

Ο Johann Zarco με την Pramac Ducati ήταν ταχύτερος στη βρεγμένη πίστα πριν τη διακοπή, με χρόνο 1:44.830. Όταν οι συνθήκες βελτιώθηκαν, οι αναβάτες χρησιμοποίησαν τα slick ελαστικά, με τον Pol Espargaro με Honda να σταματά τα χρονόμετρα στο 1:32.466. Ο αδερφός του, Aleix, με Aprilla ήταν στη 2η θέση στα 0,471s πίσω του, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Brad Binder με ΚΤΜ, μόλις 0,006s πίσω από την Aprilla και 0,477 από την κορυφή.

Ακούστε τη δεύτερη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Ο Alex Rins (4η θέση) ήταν ο ταχύτερος με μοτοσικλέτα Suzuki και είχε διαφορά 0,592s από τη Honda του Pol Espargaro, ενώ η ταχύτερη Yamaha ήταν αυτή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Fabio Quartararo (5η θέση), στα 0,642s από την πρώτη θέση. Μόλις 0,006s πίσω από τη Yamaha ήταν ο Jack Miller (6η θέση) με την εργοστασιακή Ducati, ο Maverick Vinales με Aprilla ήταν στην 7η θέση στα 0,681s από την κορυφή, ενώ είχε διαφορά 0,210s από τον teammate του, Aleix Espargaro. Την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Joan Mir με Suzuki, Andrea Dovizioso με Yamaha και Jorge Martin με Ducati. Ταχύτερος rookie ήταν με την Gresini Ducati ο Fabio di Giannantonio που ήταν στη 12η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Οι δοκιμές στην πίστα Mandalika θα διαρκέσουν 3 ημέρες συνολικά, συνεπώς απομένουν άλλες 2 για τη λήξη τους. Πρόκειται για το τελευταίο τεστ της κατηγορίας MotoGP πριν τον εναρκτήριο αγώνα, το GP Κατάρ στην πίστα Losail.       

Αποτελέσματα D1 – Δοκιμές Ινδονησίας MotoGP

MotoGP res

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles