spot_img

Δοκιμές Κατάρ: Κυριαρχία Yamaha με 1-2-3

Η Yamaha ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στους χρόνους της Πέμπτης για τις Δοκιμές του Κατάρ, κάνοντας το 1-2-3.

Ο Maverick Vinales ήταν ο αναβάτης που έκανε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας. Ο Ισπανός με την Yamaha M1 έγραψε το 1:53.244 και συμπλήρωσε συνολικά 58 γύρους. Μάλιστα, ο ταχύτερος ήταν και ο τελευταίος του. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Franco Morbidelli με την SRT Petronas, μόλις 0.079s πιο πίσω και 62 γύρους. Το εντυπωσιακό 1-2-3 για την Yamaha έκλεισε ο Fabio Quartararo με την δεύτερη εργοστασιακή M1. Ο χρόνος του ήταν το 1:53.398.

Διαβάστε επίσης: Ψηφίστε το αγαπημένο σας μονοθέσιο της F1

Ο Peco Bagnaia με την εργοστασιακή Ducati πήρε μια πολύ καλή 4η θέση στις δοκιμές. Ο Ιταλός ήταν 0.2s μακριά από την κορυφή σε ιμα γεμάτη ημέρα με 53 γύρους. Ο Aleix Espargaro συνέχισε τις καλές εμφανίσεις για την Aprilia, κάνοντας τον 5ο ταχύτερο χρόνο της ημέρας. Ακολούθησαν οι δύο Suzuki, με τον Πρωταθλητή Joan Mir να είναι στην 6η θέση και τον Alex Rins να ακολουθεί στην 7η. Ο Valentino Rossi βελτιώθηκε και με 52 γύρους πήρε την 8η θέση στην ημέρα. Όμως ο Ιταλός ήταν 0.749s μακριά από την ταχύτερη Yamaha.

Ο Johann Zarco έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια για την 9η θέση, ενώ την 10άδα έκλεισε ο Pol Espararo. O Ισπανός ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Honda αλλά έμεινε 0.859s μακριά από την κορυφή. Ο Jack Miller έκανε τον 11ο ταχύτερο χρόνο σε μια ακόμα δυνατή ημέρα για την Ducati. Πίσω του είδαμε τον Takaaki Nakagami και τον Stefan Bradl, ενώ οι rookies Jorge Martin και Enea Bastianini έκλεισαν την 15άδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι KTM σήμερα. Ο Brad Binder ήταν μόλις 16ος, ενώ ο Miguel Oliveira ήταν στην 18η θέση. Συνολικά 29 αναβάτες συμπλήρωσαν χρονομετρημένη προσπάθεια στις σημερινές δοκιμές του Κατάρ.

Αποτελέσματα 4ης Ημέρας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles