spot_img

Steiner: «Ο Mazepin θα ωριμάσει μέσα από την κριτική που δέχεται»

Ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, τόνισε πως οι αυστηρές κριτικές που δέχεται ήδη ο Nikita Mazepin θα τον διδάξουν να είναι πιο ώριμος.

Το συμβόλαιο του Ρώσου οδηγού με την Αμερικανική ομάδα βρέθηκε σε κίνδυνο μετά το προκλητικό περιστατικό στα μέσα Δεκεμβρίου, 2020. Το βίντεο με την ανάρμοστη συμπεριφορά του 21χρονου διαδόθηκε γρήγορα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας αντιδράσεις από οπαδούς και ομάδες. Ο Mazepin δεν δέχθηκε ποινές και θα κάνει κανονικά το ντεμπούτο του στην F1 με την Haas.

Διαβάστε επίσης: Τεχνική Ανάλυση: Ferrari SF21

Ο Steiner εξέφρασε τις απόψεις του πάνω στο θέμα και τόνισε πως η ομάδα υποστηρίζει τον Mazepin ως οδηγό της.

Έχουμε ήδη εκφράσει την άποψή μας πάνω στο περιστατικό και δεν έχει νόημα να επεκταθούμε περαιτέρω. Το σημαντικό είναι πως έχει την υποστήριξή μας και έχει αυτογνωσία αναφορικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Απολογήθηκε για το περιστατικό πριν καν το απαιτήσουμε εμείς ως ομάδα. Το αφήνουμε λοιπόν στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε στην βελτίωσή του ως οδηγός. Για να είσαι όμως καλός οδηγός, πρέπει να είσαι και ορθός ως άνθρωπος. Είναι ακόμα νέος και πρόθυμος να μάθει, ώστε να αποδείξει τις ικανότητές του.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Χαρακτηριστικά, στην συνέχεια υπογράμμισε πως αυτή η δύσκολη στιγμή στην καριέρα του νεαρού οδηγού θα αποτελέσει ένα μάθημα ζωής.

Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που απλά δεν τον συμπαθούν και δεν πρόκειται να προσπεράσουν το συμβάν. Ό,τι έγινε, έγινε, όμως και δεν μπορούμε να προσποιηθούμε πως δεν συνέβη ποτέ. Δεν έχει κανένα νόημα να αναλωθούμε περαιτέρω, τόσο εμείς όσο και ο ίδιος. Σίγουρα είναι δύσκολο να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση σε αυτή την ηλικία. Πρέπει όμως να ωριμάσει από αυτή και να δουλέψει σκληρά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το σίγουρο είναι πως ο οδηγός της Haas θα πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του εντός πίστας και να βελτιώνει συστηματικά την απόδοση του.

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles