spot_img

Δοκιμές Sepang D3: Τρία στα τρία για Quartararo – Βελτιώθηκε ο Rossi

Ο Fabio Quartararo έκλεισε τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στη Sepang, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές στις τέσσερις πρώτες θέσεις.

 Ο Γάλλος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2020 και στη τελευταία ημέρα των δοκιμών κατάφερε με την M1 του 2020 να πλησιάσει στον χρόνο της pole position που σημειώθηκε πριν λίγους μήνες. Έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο “El Diablo” έγραψε το 1:58.349, έκανε το απόλυτο στις δοκιμές και ήταν 0.046s πιο αργός από τον δικό του χρόνο.

Στην 2η θέση είδαμε την Honda του Cal Crutchlow, ο οποίος ήταν 0.082s πιο αργός από τη Yamaha, γράφοντας μάλιστα 69 γύρους συνολικά στη τελευταία ημέρα. Πίσω του για μόλις 0.019s ήταν ο Alex Rins με τη βελτιωμένη Suzuki, φέρνοντας χαμόγελα στην ομάδα του. Οι περισσότεροι αναβάτες σημείωσαν αρκετά νωρίς τους χρόνους τους για να επικεντρωθούν σε προγράμματα αγώνα στη συνέχεια της ημέρας.

Ο Francesco Bagnaia έκανε την έκπληξη της ημέρας για να πάρει την 4η θέση για την Ducati, μπροστά από τον Valentino Rossi έκανε έναν πολύ θετικό χρόνο για να πάρει την 5η θέση στη κατάταξη, 0.192s μακριά από τη κορυφή. Ο Danilo Petrucci έδειξε λίγη από τη ταχύτητα της GP20 γράφοντας συνολικά τον 6ο χρόνο της ημέρας, μπροστά από τον Pol Espargaro που είχε τον ταχύτερο χρόνο για αναβάτη της KTM στην 7η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πίσω του ακολούθησε ο Jack Miller, ενώ ο Aleix Espargaro επέστρεψε στη πρώτη 10άδα την οποία έκλεισε ο Joan Mir με τη δεύτερη GSX-RR. O Miguel Oliveira με μόλις 22 γύρους πήρε την 11η θέση μπροστά από τον Marc Marquez. Ο Πρωταθλητής ψάχνει ακόμα να βρει τη ταχύτητα, καθώς αναρρώνει από την επέμβαση στον ώμο του και σίγουρα στο Κατάρ θα είναι πιο δυνατός.

Ο Franco Morbidelli ακολούθησε ενώ ο Andrea Dovizioso στη 14η θέση ήταν σε απόσταση μόλις 0.5s από τη κορυφή, με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές. Πρέπει να φτάσουμε στην 18η θέση και τον Maverick Vinales για να δούμε τον τελευταίο που ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Quartararo. Μάλιστα ο Ισπανός έκανε 83 γύρους τη τελευταία ημέρα, τους περισσότερους από κάθε άλλο.

Οι ομάδες και οι αναβάτες θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για το δεύτερο και τελευταίο τεστ της Pre-Season είναι προγραμματισμένο για τις 22 με 24 Φεβρουαρίου.

Αποτελέσματα – Δοκιμές Sepang, Ημέρα 3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles